VIDA TRUNCADA

Ana Obregon es refugia en els seus germans en el primer aniversari de la mort del seu fill

El 13 de maig de 2020 el jove se n’anava «al cel perquè allà necessitaven herois», com ha escrit la presentadora en l’homenatge que ha fet a Aless a través de les xarxes socials

2
Es llegeix en minuts

Aquest dijous es compleix un any de la mort d’Aless Lecquio, el fill d’Ana Obregón i Alesandro Lecquio. El 13 de maig de 2020 el jove se n’anava «al cel perquè allà necessitaven herois», com aquest matí escrivia la biòloga en l’homenatge que ha fet al seu fill a través de les xarxes socials, en aquesta data tan especial en què tots tenim el cor una mica encongit. Un dia en què no només va morir Aless, sinó que, com ha confessat l’actriu, destrossada, també va ser el dia «en què vaig morir amb tu, fill».

No obstant, i traient forces de la debilitat, la presentadora ha intentat afrontar aquesta data tan dolorosa com si es tractés d’un dia més i, continuant amb la seva rutina, ha acudit a un dels pocs llocs als quals no ha deixat d’anar des que va morir el seu fill, el gimnàs d’un club pròxim al seu domicili, informa Europa Press.

Malgrat que la presentadora ha aconseguit passar desapercebuda en aquest primer aniversari de mort d’Aless, sí que hem pogut veure els seus germans que, centrats completament en Ana des que va morir el seu fill, no han volgut separar-se d’ella el dia que es compleix un any sense el jove.

Així, hem pogut veure al lloc on Ana Obregón ha passat bona part del matí els seus germans Javier, Celia i Amalia García Obregón, que, de rigorós dol en una data tan dolorosa per a la família, han aparcat els seus compromisos per acompanyar i consolar la seva germana, a qui estan molt units.

Capbaixos i visiblement afectats en el primer aniversari de mort del seu nebot Aless, Javier, Celia i Amalia García Obregón sortien del club de golf després de compartir unes hores amb la seva germana Ana sense fer declaracions sobre com està aquest fatídic dia en què compleix un any sense el seu fill.

Així, mentre Ana Obregón ha evitat deixar-se veure i ha compartit un esquinçador missatge al seu compte d’Instagram confessant que el 13 de maig de 2020 ella «va morir» al costat del seu fill, Alessandro Lequio ha tret forces de la debilitat i ha anat a treballar a ‘El programa de Ana Rosa’, com si fos un dia normal.

Notícies relacionades

Amb gran enteresa, l’italià ha comentat l’últim capítol de la docusèrie ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, en el qual, per casualitats de la vida, Rocío Carrasco parla de com va perdre el seu fill David, amb qui fa gairebé 5 anys que no parla, sense deixar entreveure en cap moment la seva pena en el primer aniversari de mort d’Aless.

I és que tots dos tenien una relació molt especial i presumien, sempre que tenien ocasió, de la seva complicitat i unió, confessant que a més de pare i fill eren millors amics i que els encantava passar junts tot el temps que podien. Ara que fa un any que no té Aless al seu costat, Lequio es refugia en la feina sense confessar com es troba en un dia tan dolorós per a ell.