Còmic enamoradís

Pete Davidson, un Casanova infiltrat a ‘Saturday Night Live’

  • Phoebe Dynevor, la Daphne de ‘Los Bridgerton’, és l’última conquesta del jove humorista, que va estar sortint amb les models Kaia Gerber, Margaret Qualley, l’actriu Kate Beckinsale i va estar a punt de casar-se amb la cantant Ariana Grande

Pete Davidson, un Casanova infiltrat a ‘Saturday Night Live’
6
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Malgrat la seva joventut, Pete Davidson és un dels còmics més famosos dels EUA. Des del 2014 forma part del repartiment principal del mític programa humorístic de la NBC ’Saturday Night Live’ (SNL), també ha fet tentines en el modelatge (fa un parell d’anys va desfilar per a Alexander Wang a la Setmana de la Moda de Nova York) així com en el cine (interpreta el brivall Blackguard a L’esquadró suïcida 2’, que arribarà als cines aquest estiu) i, a més, s’ha convertit en un autèntic Casanova de l’univers ‘celebrity’. Als seus 27 anys ja és tot un trencacors amb una llarga llista de nòvies i exnòvies estrelles de la música, el cine i les passarel·les, disposat a plantar-li cara al mateix Leonardo DiCaprio.

L’última de les seves conquestes és Phoebe Dynevor, la Daphne de ‘Los Bridgeston’, una de les últimes pilotades de Netflix, que pel que sembla també ha tingut enganxat a la pantalla el còmic, que després de veure la sèrie d’època, no ha dubtat a acostar-se a la seva protagonista. Des de fa setmanes era un rumor a veus a un costat i l’altre de l’Atlàntic. Que si l’actriu anglesa, de 26 anys, havia estat al febrer a Nova York –on Davidson té la seva residència-, gravant la sèrie ‘Younger’; que si ell havia volat poc després cap a la ciutat britànica d’Altrincham, la localitat que la va veure néixer a ella...

Però el que va començar com una xafarderia de Lady Whistledown (la dona rere del full de xafarderies socials de ‘Los Bridgerton’), ha sigut corroborat amb fotos que confirmen que Davidson i Dynevor són la nova parella ‘mil·lennista’ del moment. La revista ‘People’ ha publicat que el còmic va aprofitar una aturada en el rodatge de ‘SNL’ per tornar a reunir-se amb Phoebe, aquesta vegada a Londres. Mentre el ‘Daily Mail’ els ha caçat dedicant-se abraçades i magarrufes a la localitat de Stoke-on-Trent, on l’actriu també roda el film ‘The Colour Room’. Segons el tabloide, «Pete els ha dit als seus amics que va seriosament amb Phoebe».

L’encant del dolent

És evident que la retòrica de Davidson és una de les seves principals cartes a l’hora de seduir, però també aquesta pinta de noi dolent del Hollywood més ‘mil·lennista’, amb el seu cos ple de tatuatges –en té uns 50 repartits pels braços, les cames, el pit, el coll i les mans– i els seus constants canvis de color de cabell. A més, segons va revelar a Page Six una font pròxima a l’actor, el seu principal encant és el seu tracte cavallerós amb les noies: «No t’ho imagines, però té un comportament impecable i és molt educat. Honestament crec que aquesta és una de les raons per les quals agrada tant a les dones».

A més, treballar a ‘SNL’ i ser un habitual dels cèlebres saraus que es munten després del programa (que han donat peu fins i tot a una sèrie, ‘Studio 60 on the Sunset Strip’) no ha ajudat precisament que Davidson aguanti molt temps solter i/o monògam. Només cal recordar que actors com Scarlett Johansson o Ben Affleck també van trobar parella entre el personal tècnic o artístic del programa en aquestes celebracions postemissió, moments pura eufòria que han convertit al programa en una espècie de Tinder ‘premium’. L’actriu va conèixer allà el seu actual marit, el comediant Colin Jost; i l’actor, també va sortir durant un temps amb la productora de programa Lindsay Shookus.

El mateix ‘late night’ va tenir la culpa del primer romanç mediàtic de Davidson. Després de ser fitxat per Bill Hader, el de la sèrie ‘Barry’, el jove actor es va incorporar el setembre del 2014 a l’elenc de ‘SNL’, al mateix episodi on Ariana Grande actuava com a convidada musical. Ell tenia 20 anys però ja en portava sis a sobre els escenaris. Airejar amb gràcia confessions vulgars i explicar veritats brutals va ser la seva millor teràpia per superar la pèrdua, als 7 anys, del seu pare, un dels bombers que van morir durant les tasques de rescat a les Torres Bessones després dels atacs terroristes de l’11-S de Nova York.

Amors famosos

Haurien de passar quatre anys perquè l’actor i l’estrella pop tornessin a retrobar-se. Va ser després de trencar tots dos amb les seves respectives parelles (ell, amb la guionista i actriu Cazzie David, i ella, amb el difunt raper Mac Miller). El seu va ser un romanç explosiu amb titular diari als mitjans i a les xarxes socials. La història només va durar uns mesos, però va deixar en herència diversos tatuatges, un compromís matrimonial incomplert i diverses cançons, com la titulada ‘Pete Davidson’ (de l’àlbum ‘Sweetener’) i ‘Thank U, Next’, el ‘hit’ amb què Grande va despatxar el romanç.

Diagnosticat des dels 17 de la malaltia de Crohn, per a la qual rep tractament intravenós i fuma marihuana, a Davidson també l’afligeix un trastorn límit de la personalitat, agreujat per l’assetjament que va patir per part dels fans de la cantant després de la ruptura, i pel qual des d’aleshores també es medica. Totes les alarmes van saltar el dia que va posar a Instagram aquest missatge: «No vull estar més a la Terra. Estic fent el que puc per estar aquí però no sé quant més puc aguantar. Tot el que sempre vaig intentar va ser ajudar la gent. Recordeu que us ho vaig dir», i fins i tot la policia de Nova York va acudir als estudis de la NBC per evitar un possible intent de suïcidi.

Notícies relacionades

L’actriu britànica Kate Beckinsale (’Underworld’), 20 anys més gran que ell, va ser la següent estrella en ocupar el seu cor. La diferència d’edat va cridar molt l’atenció de l’opinió púbica i el mateix Davidson no va tenir objeccions en utilitzar aquest argument per a un dels seus ‘esquetxos’ a ‘SNL’: «Sembla que la gent té una gran fascinació per això, però realment no ens molesta. Però clar, jo soc nou en això. Així que si tenen preguntes sobre relacions amb grans bretxes d’edat poden preguntar-li a Leonardo DiCaprio, Jason Statham, Michael Douglas, Richard Gere...». Malgrat el discurs, al final l’actriu es va cansar de l’excessiva atenció mediàtica i van tallar pocs mesos després.

A aquest idil·li el van seguir dos més de molt sonats. L’amor llampec d’un parell de mesos amb l’actriu de ‘Leftovers’ i ‘Érase una vez en Hollywood’ Margaret Qualley, filla de la també actriu i model Andie MacDowell, que va arribar a beneir i qualificar de «preciosa» la relació; i el que va tenir, amb la model Kaia Gerber, filla de la ‘top’ dels 90 Cindy Crawford.

Temes:

Cine