ENTREVISTA A ‘THE MIRROR’

Gwyneth Paltrow: «Durant el confinament bevia dues copes de whisky cada nit»

La protagonista de ‘Venjadors: Endgame’ ha reconegut que els seus hàbits durant la pandèmia «no van ser els més saludables ni recomanables»

Les estrelles donen  la cara sense maquillatge_MEDIA_4

Les estrelles donen la cara sense maquillatge_MEDIA_4

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Gwyneth Paltrow, que des de fa anys es troba en el punt de mira pels seus controvertits consells i productes d’estil de vida que promociona a la seva web Goop, ha concedit una entrevista a ‘The Mirror’ on reconeix la seva addicció a l’alcohol: «Els meus hàbits durant la pandèmia no van ser els més saludable ni recomanables», ha assenyalat la guanyadora d’un Oscar per la seva interpretació de Viola de Lesseps, al film ’Shakespeare in Love’ (1998). «Em vaig descarrilar», ha afirmat. «Vull dir, ¿qui beu diversos glops set nits a la setmana? Com si això no fos saludable. M’encanta el whisky i faig una fantàstica beguda anomenada ‘Buster Paltrow’ (amb xarop i suc de llimona), a la qual vaig posar el nom del meu avi, que estimava el whisky agre», ha detallat i ha afegit: «Durant el confinament bevia dues copes de whisky cada nit». Tot i que aquestes dues copes que prenia diàriament no l’emborratxen com per desplomar-se, Paltrow considera que no estava bé i que fa setmanes que va eliminar el consum de l’alcohol, que ha descrit com «una rutina poc saludable per al cos».

L’actriu, de 48 anys, ha assegurat que beure no va ser l’únic poc sa que va fer durant la quarantena pel coronavirus: «Tots a casa som intolerants al gluten, els lactis i els ous de gallina, entre altres aliments. Tots els nutricionistes, doctors i gent preocupada per la salut que he conegut estan d’acord en què el gluten és difícil de digerir i que la majoria de nosaltres som intolerants en el millor dels casos i al·lèrgics en el pitjor», ha admès, però això no va semblar importar-li, ja que durant aquelles setmanes de confinament va decidir saltar-se la ‘dieta sense gluten’ i es va alimentar a base de pasta i pa.

«Fatiga i confusió mental» Després de passar la Covid, Paltrow va explicar a la seva web de Goop, que, va haver d’acudir a l’hospital perquè li fessin una revisió a causa del seu malestar. «La Covid em va deixar fatiga i confusió mental com a seqüeles», va destacar.

Notícies relacionades

A causa del seu mal estar, l’actriu que el mes de març va celebrar en família el 50è aniversari del seu marit Brad Falchuk, va decidir acudir al metge: «Al gener, em van fer algunes proves que van mostrar nivells realment alts d’inflamació al meu cos. De manera que vaig recórrer a un dels experts més intel·ligents que conec en aquest camp, el metge de medicina funcionaWill Cole».

«Després de veure totes les meves anàlisis, em va explicar que aquest era un cas en el qual el procés de curació seria més llarg de l’habitual», va remarcar l’actriu, que es va veure obligada a seguir una dieta cetogènica, que consisteix a no ingerir glúcids i obtenir l’energia dels greixos, va eliminar també el consum d’alcohol. «Tot el que estic fent m’està sentant bé, com un regal per al meu cos», va admetre.