FA 7 ANYS

Ana Obregón i Alessandro Lecquio recorden el seu fill a Instagram

Els pares d’Aless Lecquio han compartit emotius missatges del dia de la graduació del jove mort

1
Es llegeix en minuts

Al cap de pocs dies de complir-se un any de la mort del seu fill, Ana Obregón ha compartit al seu perfil d’Instagram un emotiu record: la graduació d’Aless Lequio, de fa 7 anys, un moment per recordar que continua estant molt present a la vida dels pares que han utilitzat les xarxes socials per homenatjar de nou la memòria del jove. «9 de maig 2014. Un dels dies més feliços de la teva vida i de la meva. Et vas graduar en dues carreres amb la màxima puntuació en una de les millors i més exigents Universitats del Món @dukeuniversity. Vas aconseguir que t’admetessin tancant-te a la teva habitació, estudiant sense parar durant més d’un any. Però el que més t’agradava era que els teus pares se sentissin orgullosos de tu. I ho estem, Aless. Em sento la mare més orgullosa del món. I la més trista.... #dukeuniversity #alessforever» aquest ha sigut el text que ha compartit la presentadora a la seva xarxa social, segons informa ‘Europa Press’.

Un missatge carregat d’amor en el qual assegura que continuen estant molt orgullosos del jove, no només perquè va aconseguir el que es va proposar, sinó per la força que va demostrar amb la malaltia que se’l va emportar un 14 de maig del 2020.

Per part seva, Alessandro Lecquio ha compartit també una imatge de la graduació del seu fill, en el qual ha escrit: «Vam donar la vida per sentat». Una fotografia on hi apareix eufòric abraçant el seu fill.

Notícies relacionades

El 14 de maig del 2020, Aless Lequio va morir després de lluitar durant dos anys amb un càncer que li va acabar arrabassant la vida i pel qual ha deixat un llegat de lluita incalculable.

Els seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lecquio es mantenen units en aquest dolor i per això moltes vegades utilitzen les seves xarxes socials per retre-li homenatge, a més de per alleujar-se i sentir la calor dels seguidors que no han deixat d’animar aquests dos pares que continuen adaptant-se a les circumstàncies de la seva nova vida.

Temes:

Instagram