EN VIA DE RECUPERACIÓ

Bárbara Rey rep l’alta hospitalària després de superar la Covid

L’artista ha sortit de l’hospital de Marbella en cadira de rodes, després d’estar ingressada diverses setmanes a causa d’una pneumònia bilateral provocada per la Covid

1
Es llegeix en minuts

Bárbara Rey ha rebut aquest dimecres l’alta hospitalària després de patir una pneumònia bilateral provocada per la Covid. L’artista, de 71 anys, ha estat acompanyada de la seva filla, Sofía Cristo, que ha anat a recollir-la amb cotxe al centre mèdic de Marbella on ha estat ingressada unes quantes setmanes.

Notícies relacionades

L’exvedet ha assegurat que encara està dèbil, per la qual cosa no pot fer grans esforços. Visiblement fatigada i més prima, Bárbara Rey ha sortit de l’hospital amb cadira de rodes amb ulleres i mascareta.

Després d’agrair el carinyo als reporters concentrats a la sortida de l’hospital, l’actriu murciana ha explicat que malgrat que va anar a la Costa del Sol amb la idea de descansar abans de participar a ‘El Desafío’ (Antena 3), però al contraure el virus ha sigut substituïda per Norma Duval. L’artista ha deixat clar que «la salut és la prioritat», per la qual cosa ara el seu principal objectiu és recuperar-se i agafar forces per tornar a ser la de sempre. «Tinc els resultats bastant bé, però he de seguir amb tractament. ¡Et deixa molt cansada!», ha comentat al sortir de l’hospital.