INGRÉS D’URGÈNCIA

Ana Obregón: «La meva mare està estable i està millorant»

L’actriu ha confessat: «Tornar a aquest hospital ha sigut com una tornada a l’infern rememorant els últims mesos que vaig passar allà veient patir el meu nen»

Ana Obregón: «La meva mare està estable i està millorant»
1
Es llegeix en minuts

A pocs dies de complir-se un any de la mort del seu fill Álex Lequio, Ana Obregón s’enfronta a un nou pal en la seva vida amb l’hospitalització de la seva mare. Tot i que tot apunta que no té res a veure amb la Covid-19 i que s’està recuperant a poc a poc.

Notícies relacionades

Aquest divendres, la biòloga ha arribat a l’hospital a primera hora del matí i amb el rostre visiblement seriós ocult rere unes ulleres de sol fosques. Amb un vestit, blazer negre i botes altes, ha entrat al centre mèdic per acompanyar la seva mare en la seva recuperació. Una vegada més, Obregón ha utilitzat el seu compte oficial d’Instagram per explicar als seus seguidors què és el que ha passat amb la seva mare i com estan sent aquests dies especialment complicats per a ella, segons informa Europa Press.

«A desgrat meu, m’han enxampat diumenge passat entrant a veure la meva mare a l’hospital i tot i que respecto profundament la feina dels mitjans de comunicació per informar, m’agradaria aclarir que la meva mare està estable i està millorant. Per a mi, tornar a aquest hospital ha sigut com una tornada a l’infern rememorant els últims mesos que vaig passar allà veient patir el meu nen. Gràcies a tots per interessar-vos per la salut de la meva mare. Mare, que sàpigues que et tinc agafada de les mans molt forta perquè et necessito al meu costat més temps», ha escrit al costat d’una foto en la qual apareix amb la seva mare.