PART EXPRÉS

La neta de la reina Isabel II dona a llum al bany de casa seva

A la filla de la princesa Anna no li va donar temps d’arribar a l’hospital per donar a llum

1
Es llegeix en minuts

Zara i Mike Tindall han anunciat el naixement del seu tercer fill, un nen a qui han posat Lucas Philip. Tal com ha explicat el feliç pare, la seva dona va haver de donar a llum al bany de casa al no poder sortir a temps cap a l’hospital. «Vaig córrer fins al gimnàs, vaig agafar un matalàs, vaig entrar al bany i vaig posar el matalàs i tovalloles a terra», va explicar el marit de Zara, neta de la reina Isabel II.

«Com tot home diu, la meva dona va ser una guerrera. Com sempre, les dones ho són», va dir i va afegir: «El millor de néixer a casa és que tan aviat (el nadó) està ben embolicat, ja pot estar pell contra pell, directament al pis de baix, a la sala de la televisió, amb el golf posat», acaba dient.

Notícies relacionades

El matrimoni va anunciar el desembre passat que esperaven el tercer fill. Va ser a través de ‘The Good, The Bad & The Rugby’, el podcast que presenta Mike Tindall. «Ha sigut una bona setmana per mi, el tercer Tindall és en camí», va dir.

La filla de la princesa Anna i el capità Mark Phillips ja té dues filles més amb Mike Tindall: Mia Grace, de 6 anys, i Lena Elizabeth, de 2.