Nova ocupació

El príncep Enric treballarà en una ‘start-up’ de salut mental

El duc de Sussex s’introdueix al mercat laboral amb l’objectiu de «crear un impacte en la vida de les persones»

El príncep Enric treballarà en una ‘start-up’ de salut mental
2
Es llegeix en minuts

Després d’haver-se apartat de la família reial britànica, el príncep Enric d’Anglaterra iniciarà les seves etapes al mercat laboral treballant en una empresa emergent tecnològica que se centra en l’assessorament i la salut mental d’empleats, segons revela el diari The Wall Street Journal.

El mitjà novaiorquès apunta que el duc de Sussex ocuparà el lloc de ‘director d’impacte’ a la companyia emergent BetterUp, un rol que ha volgut adoptar per recolzar la gent. «Pretenc ajudar a crear un impacte en la vida de les persones», va dir el príncep Enric al diari en unes declaracions remeses per correu electrònic. «L’assessorament proactiu proveeix una infinitat de possibilitats per al desenvolupament personal, incrementa el benestar i, en general, una millor vida», va afegir.

Un rol «amb substància»

Al seu lloc de BetterUp, s’espera que el príncep aporti la seva visió en assumptes com les decisions entorn de l’estratègia de producte o les contribucions caritatives, així com que advoqui públicament per temes relacionats amb la salut mental. «És un rol significatiu i amb substància», va dir per la seva banda el director executiu de BetterUp, Alexi Robichaux, qui va explicar que va conèixer el príncep Enric a través d’una amistat en comú i va iniciar converses amb ell la tardor passada.

La posició de ‘director d’impacte’ no es veu amb freqüència al món corporatiu, tot i que sí que és més present en les organitzacions sense ànim de lucre com Amnistia Internacional EUA o United Way.

El The Wall Street Journal assenyala que Robichaux no va voler revelar si el duc de Sussex rebrà algun tipus de compensació econòmica ni va compartir detalls sobre el seu contracte, tot i que sí que va apuntar que no gestionarà empleats, però passarà temps a la seu de San Francisco quan torni al treball presencial.

Estar trencat, demanar ajuda

Notícies relacionades

El príncep Enric ha parlat en nombroses ocasions sobre les dificultats mentals a les quals s’ha enfrontat i el procés de dol pel qual ha passat, una cosa que va atraure els executius de BetterUp, a més de les campanyes de conscienciació que ha portat a terme com a representant de la Casa Reial Britànica, cosa que podria aportar una perspectiva diferent.

«Moltes vegades per barreres socials, dificultats financeres o estigma, massa persones no poden enfocar-se en la seva salut mental fins que han de fer-ho. Vull que ens allunyem d’aquesta idea que has de sentir-te trencat abans de demanar ajuda», va remarcar el net de la reina Isabel II.