Quan era noia Disney

Demi Lovato revela en un documental que va ser violada

  • «Estàvem enrotllats, però jo vaig dir: ‘Això no anirà més lluny, soc verge i no vull perdre [la meva virginitat] d’aquesta manera’», relata al film ‘Bailando con el demonio’ que ha inaugurat el festival SXSW

Demi Lovato revela en un documental que va ser violada
1
Es llegeix en minuts

La cantant nord-americana Demi Lovato ha revelat que va ser violada durant la seva adolescència, en una època en què era actriu de Disney Channel, en un impactant documental que va obrir aquest dimarts el festival ‘online’ de ‘South By Southwest’.

‘Demi Lovato: Dancing with the devil’ (‘Demi Lovato: Bailando con el diablo’), una sèrie original de YouTube, se centra en la sobredosi per fentanil que va patir la cantant el 2018 i que li va ocasionar dany cerebral i ceguesa parcial, així com en la seva batalla contra l’addicció.

Els quatre episodis, presentats com a film d’obertura del festival SXSW [una conferència de cine, televisió, música i tecnologia, es tanca dissabte], també contenen nous detalls d’assalts sexuals patits per Lovato, incloent-hi un la nit en què va patir la sobredosi.

«Sé que el que estic a punt de dir impactarà les persones. Però quan era adolescent estava en una situació bastant similar i vaig perdre la meva virginitat en una violació», diu Lovato.

El violador no va ser castigat

«Estàvem enrotllats, però jo vaig dir: ‘Això no anirà més lluny, soc verge i no vull perdre [la meva virginitat] d’aquesta manera’», explica. «Però això no va importar, ho va fer igualment».

Lovato, ara de 28 anys, no esmenta el seu atacant, però diu que la violació va passar quan «era part de l’elenc de Disney» i que va haver de «continuar veient aquesta persona tot el temps» després de l’atac.

Lovato diu que va denunciar l’atacant, però que «mai es va ficar en problemes per això. Mai va ser retirat de la pel·lícula en què estava participant».

Notícies relacionades

La cantant va saltar a la fama amb la pel·lícula de Disney Channel ‘Camp Rock’, filmada quan ella tenia 15 anys.