99 ANYS

Felip d’Edimburg abandona l’hospital

  • Durant el seu prolongat ingrés hospitalari, el duc va ser intervingut amb èxit d’un problema cardíac preexistent, segons va comunicar el Palau de Buckingham

Felip d’Edimburg abandona l’hospital
1
Es llegeix en minuts

El duc d’Edimburg, marit de la reina Isabel II, ha abandonat aquest dimarts l’hospital del centre de Londres on es trobava internat, un mes després d’un ingrés que ha coincidit amb una de les èpoques més convulses de la família reial britànica, segons informa Europa Press.

El príncep Felip, de 99 anys, va arribar a l’hospital el 16 de febrer, després d’una indisposició de la qual amb prou feines han transcendit detalls –oficialment només s’ha confirmat que no es va deure a la Covid–. Una vegada ingressat, va ser operat amb èxit d’un problema cardíac preexistent, segons va comunicar el Palau de Buckingham.

Notícies relacionades

Les 28 nits que ha passat el marit de la reina d’Anglaterra a l’hospital estan considerades ja l’ingrés més prolongat del duc d’Edimburg, segons la cadena BBC.

Durant aquest període, la monarquia britànica s’ha convertit de nou en el punt de mira pels seus problemes familiars, després que el príncep Enric i la seva dona, Meghan Markle, denunciessin en una entrevista televisada als Estats Units un suposat tracte discriminatori cap a ells i fins i tot algunes situacions de racisme.