Piers Morgan continua criticant Meghan Markle després d’abandonar el programa ‘Good Morning Britain’

  • El regulador britànic de televisió, Ofcom, va obrir una investigació després de rebre més de 41.000 protestes contra el periodista de la cadena privada ITV

Piers Morgan continua criticant Meghan Markle després d’abandonar el programa ‘Good Morning Britain’
2
Es llegeix en minuts

El presentador britànic Piers Morgan, un dels periodistes més coneguts del Regne Unit, ha continuat aquest dimecres amb les seves crítiques contra la duquessa de Sussex malgrat haver abandonat el seu programa al canal privat ITV, després que els seus comentaris generessin milers de queixes dels espectadors.

La cadena va anunciar dimarts a la nit en un comunicat que «després de mantenir converses amb ITV, Piers Morgan ha decidit que és el moment d’abandonar (el programa) ‘Good Morning Britain’.

«Dilluns, vaig dir que no em creia Meghan Markle [duquessa de Sussex] en la seva entrevista amb Oprah (Winfrey). He tingut temps de reflexionar sobre aquesta opinió i encara no me (la crec). Si vostè sí, està bé. Per la llibertat d’expressió val la pena sacrificar-se», ha escrit Morgan aquest matí en el seu compte de Twitter.

«Gràcies per tot l’amor, i l’odi. Em passaré més temps amb les meves opinions», ha afegit.

La periodista Susanna Reid, companya a ‘Good Morning Britain’, ha estat aquest dimecres a càrrec del programa, en què ha manifestat que Morgan és «sense cap dubte un presentador franc, desafiador, que opina molt i conflictiu. Té molts crítics i molts admiradors».

Milers de queixes

Ofcom, el regulador dels mitjans de comunicació al Regne Unit, havia rebut més de 41.000 queixes d’espectadors pels comentaris abocats per Morgan, que va assegurar que no es creia una sola paraula del que la duquessa de Sussex havia relatat.

Un portaveu d’Ofcom va explicar que l’organisme «ha llançat una investigació sobre l’episodi de dilluns de ‘Good Morning Britain’ sota les nostres regles contra el dany i l’ofensa».

A més, el periodista va tenir un fort enfrontament en directe amb el presentador de la informació meteorològica, Alex Beresford, que el va acusar d’atacar Meghan perquè va tenir una relació personal amb ella i la duquessa va decidir tallar-la de forma unilateral.

Discussió en directe

Notícies relacionades

Enutjat amb el seu company, Morgan es va aixecar enmig de la discussió i va abandonar el programa.

Morgan és un dels rostres més coneguts dels mitjans de comunicació al Regne Unit, ha dirigit alguns dels principals tabloides del país i ha protagonitzat una infinitat de polèmiques per les seves controvertides preses de posició.