SENSE PIXELAR

Marta Sánchez presenta en societat la seva filla Paula

«Ara que compleix la majoria d’edat, em venia de gust tenir aquest record», assegura la cantant en una exclusiva amb la revista ‘¡Hola!’

zentauroepp42524285 gente191220165002

zentauroepp42524285 gente191220165002

2
Es llegeix en minuts

Entre artistes i famosos, pel que fa als fills, solen donar-se dues situacions contraposades. Els que opten per mostrar i lluir els seus fills sense problemes des de la més tendra infància, continua sent mítica l’aparició d’un ros Paquirrín de 2 anys a l’escenari per cantar al costat de la seva mare, o els que opten per preservar l’anonimat i la intimitat dels seus descendents. Són els fills pixelats.

A aquest segon grup pertany Marta Sánchez, que sempre ha mantingut allunyada dels focus la seva única filla. Però hi ha moments a la vida que és bo presumir de fills i coincidint amb la majoria d’edat de la jove, la cantant, a punt de complir els 55, ha presentat, exclusiva mitjançant la revista ‘¡Hola!’, la seva filla Paula.  

«Ara que compleix la majoria d’edat, em venia de gust tenir aquest record», assegura Sánchez durant l’entrevista. La jove, filla de la cantant i del publicista Jesús Cabanas, que van estar casats des del 2002 fins al 2010, posa amb artística naturalitat al desplegament fotogràfic de mare i filla –una rossa, morena l’altra– pels diferents racons de casa seva.

Tot i que per ser sincers no és la primera vegada que Paula Cabanas Sánchez apareix a les pàgines cuixé, ja que amb només quatre mesos debutava com a nadó de la mà de la seva mare a la seva presentació davant els mitjans.

«Vincle inexorable»

«Les dues som tossudes, ordenades, presumides i apassionades», explica la Marta sobre els trets personals que més les defineixen i les uneixen. La cantant també assegura amb amor de mare que la Paula és «una nena amb alguna cosa especial. Noble i amb molt bons sentiments»

I tot i que és aviat per aventurar futurs professionals, Sánchez afirma que la seva filla ha heretat d’ella el seu amor per la música. «Em dona consells de tendències noves musicals. Està molt al dia i té gust i instint», explica amb orgull professional de la seva filla, que curiosament no fa declaracions al reportatge. 

Com també asseguren alguns especialistes, l’artista madrilenya no creu en l’amistat entre mares i filles, però afirma que la relació amb la seva filla és «un vincle inexorable i únic entre nosaltres». «La Paula m’ajuda també a ser més pragmàtica, a prendre’m les coses amb més calma», confessa la revista.

Anar de compres i viatjar són algunes de les aficions que mare i filla comparteixen d’una manera natural i habitual. Pel que fa a la relació de la seva filla amb la seva actual parella, l’empresari Federico León, la situació no pot ser més ideal, «És com un pare per a ella. L’adora, i ella a ell», revela.

35 anys de carrera artística

Notícies relacionades

Amb 35 anys de carrera musical i immersa en la promoció de la seva nova cançó ‘Brillar’, de moment la cantant no té plans de casament, «no ho considero vital» i deixa ben clar que el seu festeig amb la seva actual parella, que es va iniciar el 2018, va formidablement. «El Federico m’aporta serenitat i ensenyança. Som un bon equip. Visc molt tranquil·la i crec que ningú em pot retreure res. Estic en un moment en què només vull fer el que m’omple i m’agrada de veritat, decidint per mi mateixa,» assegura convincent la intèrpret de ‘Desesperada’.

 

Temes:

Família