AMOR ‘GORE’

Una caçadora, una girafa i un regal de Sant Valentí

La sud-africana Merelize Van Der Merwe posa a Facebook amb el cor de l’animal abatut, després que el seu marit li regalés poder caçar-la el dia dels enamorats

Una caçadora, una girafa i un regal de Sant Valentí
1
Es llegeix en minuts

Diuen que els camins de l’amor són inescrutables. I alguns regals de Sant Valentí, com a mínim, sorprenents.

Una girafa és el que va rebre com a regal del dia dels enamorats la sud-africana Merelize Van Der Merwe. No l’animal en si mateix, tot i que també, sinó la possibilitat de caçar-lo. Aquest era el somni d’aquesta caçadora de 32 anys que es va iniciar en el «noble art de la caça» a la tendra edat de cinc anys. 

«El 2016 vaig iniciar el projecte de caçar una girafa, però cap de les que veia era el que buscava. Em vaig posar en contacte amb gairebé tots els meus coneguts que tenien girafes prou grans per complir els requisits legals. El 2017 en vaig trobar una, però desafortunadament un dels meus amics la va matar primer. Havia perdut l’esperança. Fa dues setmanes un estimat amic em va advertir d’un exemplar. No podia creure el que veia, una girafa tan vella que estava molt per sobre de l’edat de caça i l’amo no sabia si duraria tres mesos més.» Així relatava Merelize al seu compte de Facebook la gènesi d’aquest regal tan peculiar i enamorat.

La notícia va fer canviar els plans del marit de l’ardent caçadora, que al principi tenia previst una romàntica estada en un hotel de cinc estrelles a Sun City. En lloc d’això, va pagar 1.700 euros perquè la seva dona pogués caçar l’anhelada girafa.

Fotos a Facebook

Una vegada abatut l’animal, ja sigui un conill, un senglar, una girafa o un elefant, com a bona caçadora, Merelize va voler immortalitzar l’inoblidable moment fotografiant-se al costat de la girafa morta. Unes instantànies que després va penjar orgullosa al seu compte de Facebook.

Notícies relacionades

Fins aquí, més o menys normal o habitual en certs ambients cinegètics. El que resulta sorprenent i truculent és que una feliç i somrient Merelize no va tenir cap objecció a fotografiar-se agafant amb les mans l’enorme cor de l’exemplar de 17 anys. 

Com era d’esperar, les imatges han causat una gran polèmica a les xarxes socials, que han criticat la caçadora pel seu insensible i obscè exhibicionisme depredador. Unes crítiques que Van Der Merwe ha rebutjat qualificant els autors com a «liberals furiosos» i prometent que res ni ningú aturarà la seva afició a la caça major.

Temes:

Facebook Caça