FICCIÓ I REALITAT

Detingut per tràfic de drogues el guionista d’‘Élite’ i ‘Velvet’

Jaime Vaca és arrestat en possessió de substàncies estupefaents com èxtasi, ketamina i ‘popper’

Detingut per tràfic de drogues el guionista d’‘Élite’ i ‘Velvet’
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional de Madrid va detenir Jaime Vaca, guionista de sèries com a ‘Élite’, ‘Velvet’, ‘Física o química’ i ‘Los Serrano’, per un presumpte delicte de tràfic de drogues, ja que ocultava en una motxilla seva diverses substàncies estupefaents com èxtasi i ‘popper’.

Vaca, de 43 anys, va ser identificat diumenge passat a les 9.45 hores al carrer de la Palma, al centre de Madrid, juntament amb un grup de persones sense mascareta i prop d’una sauna en què la policia ha intervingut en diverses ocasions en les últimes setmanes, segons ha avançat ‘El Mundo’ i han confirmat a EFE fonts policials.

Diverses substàncies

Segons alguns testimonis, el prestigiós guionista es va posar molt nerviós i els agents van sospitar que ocultava alguna cosa a la motxilla que portava. A l’inspeccionar-la, els policies van trobar-hi un pot petit amb pastilles d’èxtasi, un altre amb ‘popper’, ‘cristal’, cinc bosses amb una substància semblant a la ketamina i una altra bossa amb 2CB, que és una barreja de MDMA i LSD.

Notícies relacionades

Les quantitats d’aquestes substàncies superaven el màxim permès per al consum personal, per això Vaca va ser arrestat per un delicte contra la salut pública.

Extensa carrera professional

Nascut a Badajoz el 1977, Vaca és un conegut guionista, amb una extensa tasca professional que es va iniciar el 2006 amb ‘Los Serrano’. ‘Física o química’, ‘Élite’, ‘Velvet’, ‘La otra mirada’, ‘El chiringuito de Pepe’ o ‘Les chicas del cable’ són altres ficcions en què ha treballat en qualitat de guionista o productor. També ha participat com a actor de repartiment a ‘Turno de noche ’ i Gritos en el pasillo’ .

Temes:

Sèries Drogues