BROMA 2.0

David Lynch troleja les xarxes socials amb una ‘no notícia’

El director es retracta de la seva intenció de suspendre la seva informació meteorològica diària pel ‘carinyo’ dels fans

fcasals45972779 icult david lynch credit dean hurley world rights cleared181121135419

fcasals45972779 icult david lynch credit dean hurley world rights cleared181121135419

2
Es llegeix en minuts

A les xarxes socials, i en alguns programes de televisió de molt èxit, solen ser habituals els trolejos, el que vindria a ser una broma de tota la vida però 2.0. Un dels últims que s’ha apuntat al troleig a les xarxes ha sigut David Lynch. El director, actor, productor musical i guionista nord-americà, de 75 anys, va provocar cert enrenou entre els seus seguidors a les xarxes durant el cap de setmana al publicar que avui faria un gran anunci.

Les especulacions no es van fer esperar i va cobrar especialment força la que apuntava a una nova temporada de la seva mítica sèrie ‘Twin Peaks’ o sobre l’esperada estrena de la seva suposada sèrie amb Netflix, que era la que més adeptes tenia.

Informació meteorològica«No avui, però demà, tindré un anunci per fer», va assegurar el director de ‘Dune’ durant la diària informació meteorològica que dona des de la seva residència a Los Angeles. Però, a l’hora de la veritat, el seu anunci no va complir les expectatives creades: ni hi hauria quarta temporada de ‘Twin Peaks’ ni tampoc hi va haver notícies del seu contracte amb Netflix.

La tan esbombada notícia al final va resultar que deixava de donar la seva informació meteorològica. Però a la decepció inicial, l’anunci va tenir una ràpida contestació dels seguidors del director, que li van demanar la continuació de la seva predicció del temps i finalment Lynch va haver de retractar-se gràcies al «carinyo» dels fans.

«És 1 de febrer del 2021 i és dilluns. Avui volia anunciar que anava a agafar-me un descans a l’hora de fer el butlletí meteorològic. Però després vaig llegir els comentaris ahir i em vaig adonar una vegada més del gran grup que sou tots», va afirmar suposadament convençut.

Sèrie amb Netflix

Notícies relacionades

Però mentre alguns es van sentir decebuts per la ‘no notícia’, d’altres van veure en el moviment una mostra més del talent crític, manipulador i irònic del director de ‘Blue velvet’, sempre amant de les situacions oníriques i paisatges surrealistes. El seu ‘anunci d’un anunci’, que va ser tendència a Twitter, semblava parodiar les enormes expectatives que generen molts famosos a internet per mantenir l’atenció del públic, malgrat que en infinitat d’ocasions no arriben a concretar-se en res. En sintonia amb la velocitat de les xarxes socials.

Des de fa uns mesos, els cercles de Hollywood especulen que Lynch estaria treballant en una sèrie per a Netflix sota el títol de ‘Wisteria’, que encara està per confirmar. La premsa especialitzada situa el començament del rodatge a la primavera, però basant-se en rumors i fonts sense citar.