L’AMOR ESTÀ EN L’AIRE

Tamara Falcó, l’anell volador i el compromís

La col·laboradora d’‘El hormiguero’ perd un anell en ple directe i Pablo Motos la posa en un compromís al destacar que sembla un anell de compromís.

tamara

tamara

2
Es llegeix en minuts

Emulant la gran Lola Flores en la seva inoblidable actuació en el programa ‘Esta noche... fiesta’ de José María Íñigo, quan en un dels seus rampells artístics li va sortir volant una de les seves arracades, Tamara Falcó va perdre el seu anell durant la seva participació en el programa ‘El hormiguero’ de dimarts passat.

Estava la marquesa de Griñón en animada conversa amb Pablo Motos, Cristina Pardo, Juan del Val i Nuria Roca sobre què fa cada un amb els records de les seves exparelles –que segons va revelar Tamara ella els té guardats al soterrani de la casa de la seva mare– que la noble ‘influencer’ no es va adonar que estava movent l’anell que portava al dit índex amb tant èmfasi que la joia va acabar sortint disparada en ple directe.

L’anell va caure al terra del plató i un sol·lícit Motos es va apressar a buscar-lo. Al trobar-lo, el presentador del programa no va poder menys que admirar la bellesa de la joia amb deteniment i destacar que tenia tota la pinta de ser «un anell de compromís, amb un brillant

Silenci enutjós

L’afirmació de l’astut director del programa va descol·locar la resolta col·laboradora que, morta de vergonya i sense saber què contestar a la pregunta, o més aviat afirmació concloent, va optar per guardar un enutjós silenci i intentar dissimular l’incòmode moment tornant-se a posar l’anell al dit.

Notícies relacionades

Tot i que la ‘socialité’ i empresària tan sols porta sortint amb Íñigo Onieva des del mes de setembre passat, la parella sembla estar tan enamorada que ja sonen campanes de boda en alguns cercles de la capital per a la filla d’Isabel Preysler, que està travessant per un gran moment personal i professional, ja sigui com a col·laboradora a ‘El Hormiguero’ i com a jurat a ‘El Desafío’ o com a reclam publicitari de diverses marques de moda.

La folklòrica i l’aristòcrata

Es desconeix l’import de l’anell volador de Tamara i si iguala o supera en preu la famosa arracada voladora de la Faraona, que en aquell ja llunyà 1977 tenia la gens menyspreable xifra d’un milió de pessetes (6.000 euros), però per sort per a totes dues, tant la folklòrica com l’aristòcrata van poder recuperar les seves estimades joies sense més contratemps que la curiositat dels teleespectadors. 

Temes:

El hormiguero