TRANSICIÓ FÍSICA

L’hereu de l’imperi Getty es declara «transgènere no binari»

  • El model Nats Getty s’ha sotmès a una «cirurgia superior» i ho ha anunciat mitjançant un comunicat al seu compte d’Instagram

L’hereu de l’imperi Getty es declara «transgènere no binari»
2
Es llegeix en minuts

Nats Getty, la besneta del magnat petroler, que va néixer com a Natalia Williams Getty el 1992, ha emès un comunicat al seu compte d’Instagram en què es declara «transgènere no binari» (el gènere ‘no binari’ s’aplica als qui no es reconeixen ni com a dona ni com a home i que s’identifiquen amb un gènere neutre o cap).

L’artista, model i activista de la lluita a favor del col·lectiu LGTBQ, ha explicat als seus seguidors que s’ha sotmès a «una cirurgia superior». Acompanya el text amb una imatge al costat de la seva dona, la ’youtuber’ transgènere Gigi Gorgeous, en què es pot veure la gran cicatriu que llueix després de l’operació. «Soc transgènere, no binari. M’he passat tota la meva vida sense estar en sintonia amb el cos que tenia, nascut i confinat per una aparença externa que no coincidia amb la meva ment o ànima. No va ser fins fa poc que em vaig sentir còmode a l’admetre això davant de mi mateix, quan vaig poder mirar cap a dins i reflexionar veritablement sobre el meu jo autèntic», ha detallat.

El jove ha deixat clar com va prendre la decisió de sotmetre’s a una intervenció d’aquestes dimensions: «Vaig decidir començar la meva transició física i sotmetre’m a una cirurgia superior. Aquesta cirurgia és una cosa que he volgut durant anys i no em puc creure que finalment tingui el cofre amb què sempre he somiat», ha destacat.

«És un privilegi que fins i tot pugui seguir endavant amb això quan per a molts és una opció impossible per la seva circumstància. No se m’escapa la quantitat de gent que ha de lidiar amb això sola i en silenci», ha afegit.

Nats ha relatat també com ha viscut la seva experiència, mirant d’ajudar altres persones: «Per a aquells en el camí cap a l’autodescobriment, sàpiguen que pot ser un procés llarg i no hi ha necessitat de tenir pressa».

Notícies relacionades

«Permet-te el temps i l’espai per descobrir qui ets realment. Aquest procés ve amb molts alts i baixos, alguns dels quals poden fer por. El que puc dir és que el procés és realment bonic i ara sento que tinc una nova comunitat a la qual estic molt emocionat d’abraçar», ha apuntat.

«La transició física és nova, de manera que em prenc el meu temps per descobrir el meu jo més autèntic i quins pronoms s’adapten millor a mi. Però per ara, sé que una cosa és segura, soc Nats. Als meus germans i germanes trans i a la meva família no binària: soc aquí per a vosaltres, soc aquí amb vosaltres i us estimo», conclou.

Temes:

Famosos