Actuació un dia històric

El poderós missatge de Jennifer López i el seu ‘look’ de Chanel durant la presa de possessió de Joe Biden

  • Jennifer Lopez ha rendit homenatge a la comunitat llatina durant l’actuació en la presa de possessió presidencial de Joe Biden.

El poderós missatge de Jennifer López i el seu ‘look’ de Chanel durant la presa de possessió de Joe Biden
1
Es llegeix en minuts

Jennifer López ha enlluernat Washington durant la presa de possessió del president Joe Biden, tant pel seu missatge com pel seu ‘look’. La cantant va pujar a l’escenari de la presa de possessió per cantar una de les cançons populars més famoses dels Estats Units, ‘This land is your land’, pronunciant en castellà un fragment del símbol dels Estats Units: «Una nació sota Déu, indivisible, amb llibertat i justícia per a tothom», va dir abans de tancar amb «América la Bella». La seva companya Lady Gaga hi va participar minuts abans cantant l’himne dels Estats Units.

Jennifer López va brillar de blanc angelical, en honor a la primera vicepresidenta, Kamala Harris, així com a les sufragistes que van lluitar pel dret al vot de les dones. La cantant va optar per un total ‘look’ de Chanel amb camisa gòtica i pantalons de pota ampla amb abric a joc. Una imatge impactant per a un dia històric.

La cantant havia arribat als voltants del Capitoli la nit anterior i es va fotografiar amb un abric de pota de gall blanc i negre al costat de la Guàrdia Nacional. «What an honor to spend a few moments with these brave men and women», Lopez wrote.

«Thank you for your service and sacrifice. I honor you today and everyday. Tomorrow I sing for you and all Americans. ❤️ #inauguration2021»

Notícies relacionades

«Quin honor passar uns moments amb aquests valents homes i dones», va escriure López. «Gràcies pel vostre servei i sacrifici. Us honro avui i cada dia. Demà canto per a vosaltres i tots els nord-americans. ❤️ # inauguración2021"

Segons Alex Rodríguez, parella de Jennifer López, la cantant estava més nerviosa per aquesta actuació que a l’espectacle de la Superbowl l’any passat, li va comentar a Jimmy Fallon a ‘The Tonight Show’ a principis d’aquesta setmana. Amb aquesta actuació inaugural, López espera «inspirar» i unir la gent». López va fer campanya per Biden i va ser molt crítica amb l’administració Trump.