FIDEL A LES SEVES ARRELS

Selena Gomez llança un nou senzill en castellà

La cantant va llançar aquest dijous el seu nou senzill «De Una Vez» una balada amb base de reggaeton produït per l’artista porto-riqueny Tainy

1
Es llegeix en minuts

Selena Gomez ha llançat aquest dijous el seu primer senzill en espanyol del seu nou disc ‘De Una Vez’. «Espero que els agradi tant com a mi. Em vaig sentir poderosa al cantar novament en espanyol», ha comentat la cantant a les seves xarxes socials.

El tema ‘De Una Vez’ respon a una balada amb base de reggaeton produït per l’artista porto-riqueny Tainy i ha atrapat els seguidors de la cantant per la força femenina que celebra la cançó. Aquest és el segon tema en espanyol que fa Selena Gomez, ja que el primer va ser el 2010.

L’exnoia Disney ja havia anunciat en diverses ocasions les ganes de treure un disc amb cançons en castellà. I tenint en compte que els seus avis són mexicans, no és estrany. I ho va fer sense esperes. Minuts després d’haver publicat una imatge inesperada a Instagram amb les paraules: «De Una Vez. Esta Noche. Presave ahora». Un tema que ja ha arribat a més de 4 milions de visualitzacions.

Creixement personal i creatiu

Per mostrar els trets que la cançó té de curació personal, empoderament i amor, el videoclip –en el qual la presència de Rosalía es respira en diversos moments– representa metafòricament el creixement personal i creatiu de Selena Gomez en una casa mítica. Així, envoltada per imatges de realisme màgic, ingressa en habitacions que representen la seva evolució, reflectida en meravellosos efectes visuals com un somni en moviment. Addicionalment la seva veu ocupa el centre, per amplificar el poder d’aquest tema.

Notícies relacionades

Reconeguda com a superestrella mundial, actriu, productora executiva i activista social, l’artista torna amb magnificència amb «De una vez», cantant per primera vegada en espanyol i reivindicant-se com una veu poderosa en la cultura llatina.

A més, la cantant serà també protagonista i productora executiva de la nova sèrie de Hulu, ‘Only Murders in the Building’, juntament amb les llegendes de la comèdia Steve Martin i Martin Short, demostrant que està en el seu millor moment i que per fi està totalment recuperada dels seus problemes de salut després d’haver hagut de rebre un trasplantament de ronyó a causa del lupus, malaltia que pateix i que l’artista ha aconseguit que afecti el menys possible a la seva vida professional i personal.