CANTANT EN RATXA

Manuel Carrasco celebra el seu 40è aniversari en família

1
Es llegeix en minuts

El que va ser el més valent romancer està de celebració i és que compleix 40 anys amb magnificència. Tot i que no tot ha sigut un camí de roses, Manuel Carrasco ha sabut assaborir l’èxit des que va sortir de l’acadèmia de la segona edició d’‘Operación Triunfo’.

El cantant ha aconseguit arribar a moltes persones amb les meravelloses lletres de les seves cançons i ha demostrat amb escreix ser un professional com la copa d’un pi.

Segons informa Europa Press, aquest divendres, el cantant celebra el seu 40è aniversari amb la família que sempre va voler tenir. L’intèrpret de ‘No dejes de soñar’ viu un dels moments més feliços de la seva vida juntament amb la periodista Almudena Navalón, amb la qual ha tingut dos fills: Chloe i Manuel.

Notícies relacionades

El novembre passat, el músic va rendir homenatge a la banda mexicanaZoé i va llançar la seva particular versió del tema ‘Nada’, un dels clàssics d’aquest grup.

Aquest tribut a la banda forma part de ‘Reversiones’, un disc en el qual artistes de la talla de Carrasco, Andrés Calamaro i Juanes, entre d’altres,que interpreten els temes més importants de la música alternativa llatinoamericana.