AMORS I RUPTURES

El Nadal agita els cors

  • A les portes de Nadal, l’‘star-system’ ens sorprèn amb un sonat idil·li, una relació que es consolida i una imprevisible ruptura amorosa
El Nadal agita els cors
4
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

A les portes de Nadal, l’‘star-system’ ens sorprèn amb un sonat idil·li, una relació que es consolida i una imprevisible ruptura amorosa que se suma a les separacions i divorcis de ‘celebrities’ que han tingut lloc al llarg d’aquest any. Aquesta setmana s’ha sabut que Tom Cruise ha tornat a trobar de nou l’amor. I com ja li va passar quan va rodar ‘Dies de tro’ (1990) amb Nicole Kidman i anys més tard amb Penélope Cruz ‘Vanilla Sky’ (2001), l’intèrpret s’ha tornat a enamorar durant un rodatge, en aquest cas el de ‘Missió Impossible 7’, on comparteix cartell amb la seva nova il·lusió: l’actriu britànica Hayley Atwell, de 38 anys.

Si aquest cap de setmana passat els mitjans nord-americans es van fer ressò que Cruise, de 58 anys, havia clavat una tremenda bronca a diversos membres de l’equip per no complir les normes contra la Covid imposades en el ‘set’, ara la notícia en la premsa rosa és que l’actor i Atwell han iniciat un idil·li darrere de les càmeres. Segons revela un membre de l’equip del film a ‘The Sun’, «va ser un amor a primera vista des del dia en què es van conèixer». Un amor a primera vista que s’ha intensificat encara més a causa del confinament i a les extremes mesures sanitàries amb les quals s’està portant a terme la gravació de la nova entrega de l’exitosa saga. Això ha motivat que «tots dos s’hagin acostat molt fins a tornar-se pràcticament inseparables», afegeix aquesta font.

Ariana Grande anuncia que es casa

Una altra celebritat que acabarà aquest any amb el cor content és Ariana Grande que acaba d’anunciar a bombo i platerets el seu compromís amb Dalton Gómez. «Per sempre i una mica més», ha escrit la cantant al costat d’unes imatges molt romàntiques, en les quals destaca un primer pla del seu impactant anell de compromís.

La notícia de l’imminent casament arriba uns mesos després que la parella fes oficial la seva relació el mes de maig passat.

Un cas molt diferent al de la cantant és el de Gillian Anderson que ha posat fi a la seva relació amb Peter Morgan, creador i guionista de la popular sèrie de Netflix ‘The Crown’.

Segons el ‘Daily Mail’, l’actriu, que encarna Margaret Thatcher, exprimera ministra britànica, i Morgan han decidit separar-se de forma amistosa després de quatre anys de relació.

El diari britànic assegura que no es tractarà d’una ruptura especialment dramàtica, ja que malgrat estar molt enamorats la parella va decidir des del principi de la relació que el millor era que cadascú visqués a les seves respectives cases.

Un acord que també van intentar complir en el terreny professional fins que va arribar el moment que Thatcher aparegués en la sèrie i Morgan decidís oferir-li a la seva nòvia. Una cosa que ella va acceptar però amb una condició, tal com va recordar el mes de novembre passat en una entrevista per a la revista ‘Marie Claire’: «Pel bé de la nostra salut mental, i sobretot pel bé de la nostra relació, vam establir uns límits que no podíem traspassar. En resum, que jo no faria cap comentari sobre el guió que ell havia escrit, però que a canvi ell tampoc donaria la seva opinió sobre la meva interpretació», va afirmar l’artista.

«M’ha anat molt bé separant facetes de la meva vida, punt», va matisar en la mateixa entrevista. «Això és una cosa que vaig aprendre molt jove sent en una sèrie de televisió realment intensa com ‘Expedient X’. Quan em vaig convertir en mare vaig decidir que o estava de ple en el set, o estava en el meu tràiler amb la porta tancada sent mare. Però barrejar els dos mons era impossible», va assegurar.

Notícies relacionades

Amb aquestes declaracions, Anderson es va referir a quan tenia 28 anys i va néixer la seva primera filla, Pipper Maru, fruit de la seva relació amb el seu primer marit Clyde Klotz, que va conèixer rodant la popular sèrie de misteri. D’ell es va divorciar el 1997 i del seu segon marit, Julian Ozanne, el 2006. Pocs mesos després, l’artista va començar a sortir amb Mark Griffiths, la seva relació més llarga fins al moment i amb qui abans de separar-se el 2015 va tenir dos fills més: Oscar, de 14 anys; i Felix, de 12.

L’actriu i el guionista no són els únics que han liquidat la seva relació durant aquest any, ja que en els últims 365 dies nombroses parelles de famosos han decidit prendre camins separats. Entre els quals es pot destacar Alejandro Sanz i Raquel Perera; Miley Cyrus i Liam Hemswort; Bradley Cooper i la model russa Irina Shayk; la cantant Adele i Simon Konecki, i Demi Lovato amb Max Ehrich, entre d’altres.