‘OUTFIT’ AMB BRILLANTORS

Cristina Pedroche promociona les Campanades amb un sofisticat ‘look’

La model madrilenya presenta per cinquè any consecutiu la nit de Cap d’Any a Atresmedia amb Alberto Chichote

15 12 2020 Cristina Pedroche calienta motores para las Campanadas de este ano  EUROPA ESPANA SOCIEDAD  ATRESMEDIA

15 12 2020 Cristina Pedroche calienta motores para las Campanadas de este ano EUROPA ESPANA SOCIEDAD ATRESMEDIA / ATRESMEDIA

1
Es llegeix en minuts

Cristina Pedroche i Alberto Chicote seran els encarregats, un any més, d’acomiadar l’any des d’Antena 3, en el que promet convertir-se en una de les retransmissions de les Campanades de final d’any més disputades de la història recent de la televisió. I és que la presentadora i el xef madrileny s’enfrontaran ni més ni menys que a Sandra Barneda i Christian Gálvez a Mediaset, a dos pesos pesants com Ana Obregón i Anne Igartiburu a TVE i al trio format per Lídia Heredia, Helena García Melero i Cristina Puig, a TV-3.

Després d’establir un rècord de telespectadors en l’edició de l’any passat, Pedroche presenta les Campanades per cinquè any consecutiu. «En tinc moltíssimes ganes i estic molt il·lusionada aquest any. M’encantaria, tot i que sigui per una estoneta, que la gent disfrutés i oblidés les coses dolentes. Portar una miqueta d’il·lusió i que tots rebem l’any nou amb un somriure. Aquest seria el meu èxit», ha confessat il·lusionada la presentadora del raïm.

I mentre manté el misteri sobre la inversemblant indumentària amb què la model madrilenya, de 32 anys, intentarà tornar a sorprendre l’audiència l’última nit de l’any –els seus ‘no vestits’ s’han convertit any rere any en el més comentat a les xarxes socials, passant a formar part d’una tradició nadalenca més com el torró i els massapans–, Pedroche ha captivat amb l’‘oufit’ elegit per promocionar les Campanades a Antena 3.

Notícies relacionades

I és que, fent gala de les seves interminables cames i presumint de cos, la col·laboradora de ‘Zapeando’ ha sorprès amb un elegant i sofisticat conjunt de ras daurat compost per uns curtíssims ‘shorts’ i una ‘blazer’ amb brillantors a les solapes, a joc amb unes sandàlies de taló del mateix color, que indubtablement evoca el Nadal. Els cabells, que sol portar recollits, solts amb unes lleugeres ones que no la poden afavorir més.

Qui sap si aquest discret, elegant i suggerent estilisme serà un avanç del que lluirà durant les Campanades, i talla així amb la seva tradició de vestits impossibles de transparències, pedreries i tuls, optant per un ‘look’ més sofisticat i discret que ja es va endevinar en l’edició de l’any passat.