DIVORCI AMIC

Raquel Perera confirma la seva bona relació amb Alejandro Sanz

«Som molt afortunats» ha assegurat l'empresària instal·lada a 'La Moraleja', després d'anys vivint a Miami

zentauroepp56061895 01 12 2020 raquel perera est  disfrutando al m ximo de su nu201202161506

zentauroepp56061895 01 12 2020 raquel perera est disfrutando al m ximo de su nu201202161506 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de viure diversos anys a Miami, Raquel Perera està definitivament instal·lada a Espanya, després de l’acord de divorci amb Alejandro Sanz en el qual el cantant es fa càrrec del lloguer d’una luxosa casa a la urbanització La moraleja, a més d’una milionària compensació pels anys de convivència en què Raquel va exercir de representant del cantant.

En aquests dies, Perera ha tornat a demostrar que encara conserva moltes de les seves amistats que va deixar de veure per la distància quan va marxar del país i no deixa passar l’ocasió, saltant-se el confinament perimetral imposat a La Moraleja si és necessari, de compartir-hi un bon sopar.

‘Estic molt contenta de tornar a viure a Madrid. Amb ganes que es torni a disfrutar una miqueta més de tot, que tot arribi a ordenar-se com abans i a disfrutar tothom’, va confessar Raquel als periodistes

Així, esprement al màxim el poc temps lliure del qual disposa, en aquesta ocasió l’empresària es va reunir amb un grup d’amigues, entre les quals hi havia Makoke i Elena Tablada, amb qui va compartir confidències en un dels restaurants més exclusius del centre de Madrid.

Batalla judicial i bona relació

Després d’uns mesos complicats per la batalla judicial per l’acord de divorci en la qual la relació entre Raquel i Alejandro es va veure alterada i en certs moments deteriorada, les aigües semblen tornar al seu curs.

Fa tan sols uns dies Raquel compartia una fotografia a les seves xarxes socials en la qual apareixia al costat del seu exmarit i els seus fills Alma, Dylan, Manuela –filla del cantant i Jaydy Michel–així com Alexander, el fill que Sanz va tenir amb Valeria Rivera. «En el meu món, el teixit familiar és impermeable. No es veu afectat per cap canvi de temperatura» va escriure Raquel al costat de la instantània, confirmant que la relació amb l’artista en aquests moments és bona. 

Notícies relacionades

 

Preguntada respecte a això, Raquel no va dubtar a confirmar el bon moment familiar malgrat les dificultats i la seva excel·lent relació amb Manuela. «Som molt afortunats», va declarar respecte a això la mànager de 45 anys. Sobre els seus futurs amors, Perera es va mostrar molt cauta:  «Enamorar-se és molt bonic però no ho tinc en els meus plans, aquestes coses no se saben. Sorgeixen», va assegurar la sortida del restaurant.