UNA HERÈNCIA ENVERINADA

Kiko Rivera no parla gratis a l'espera de la seva aparició a Tele 5

El fill d'Isabel Pantoja parlarà aquest divendres en l'especial de la cadena presentat per Jorge Javier Vázquez

zentauroepp55855170 13 11 2020 kiko rivera guarda silencio a escasas horas de su201113111731

zentauroepp55855170 13 11 2020 kiko rivera guarda silencio a escasas horas de su201113111731 / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts

Kiko Rivera s’asseu aquest divendres (22.00 h, Tele 5) al plató de l’especial en el qual Jorge Javier Vázquez desgranarà tots els detalls –fins ara molts desconeguts– de l’herència de Paquirri i de com Isabel Pantoja va gestionar la finca Cantora sense el coneixement del seu fill. Una esperada reaparició per a la qual el cantant ha viatjat a Madrid, on aquest dijous va disfrutar d’una jornada d’allò més atrafegada abans d’un nou capítol d’aquesta guerra familiar.

Així, malgrat que va mantenir silenci a les xarxes socials sobre les seves gestions a la capital, Chance revela que Kiko, acompanyat per Fran, el seu representant i home de confiança, va fer el viatge des de Sevilla amb cotxe i, just arribar a Madrid, va visitar un notari i un advocat, ja que està recollint informació sobre el testament de Paquirri, tal com va assegurar Irene Rosales.

Després de passar per l’hotel per deixar la maleta, i de passar prop d’una hora a les instal·lacions de Mediaset, Kiko va disfrutar d’un tranquil dinar en un restaurant de la capital amb Rafa Mora i Suso Álvarez, dos mediàtics amics que sempre han donat la cara per ell als platós. Molt seriós, i en la seva línia si no hi ha un xec pel mig, el fill d’Isabel Pantoja ha guardat silenci i ha preferit no explicar com estan les seves gestions legals ni què li ha semblat el comunicat que la seva mare ha enviat a la revista ‘¡Hola!’. L’artista tampoc es pronuncia sobre el clar posicionament d’Asraf Beno  al seu favor ni sobre les crítiques del promès de la seva germana Isa a la cançonetista.

Visita a la seu d’Universal

Notícies relacionades

Ben entrada la tarda de dijous, Kiko va arribar a la seu d’Universal, una de les discogràfiques més importants d’Espanya i amb qui l’artista va estar a punt de firmar un contracte, que, problemes amb la seva mare –que encara no s’han especificat–, van impedir. El Dj a principis de setmana anunciava boniques novetats en el terreny professional, que arriben quan menys s’ho esperava. ¿Tindran a veure amb aquesta misteriosa i inesperada reunió a la discogràfica que porta artistes de la talla de David Bisbal, Aitana, Pablo López o Alejandro Sanz, entre d’altres?

De moment ens quedarem amb la incògnita d’aquesta alegria professional per a Kiko en un dels seus pitjors moments en l’àmbit personal i econòmic. Malgrat que el fill d’Isabel Pantoja va sortir satisfet de la seu d’Universal, va preferir parlar pel telèfon mòbil i evitar les nostres preguntes que, de segur, revelarà aquest divendres a la nit –previ pagament– a l’especial ‘Cantora’.