CANTANT AMB 'RUMBATXA'

Aquesta és la cançó de C. Tangana que està batent rècords a Espanya

El MAdrileño està superant tots els rècords a Espanya amb 'Tú me dejaste de querer' amb El Niño de Elche i la Húngara.

Totes les 'influencers' estan elegint el tema del raper per a les seves 'stories'

zentauroepp38814243 icult  c tangana para el icult  sent from my oneplus one  201112133549

zentauroepp38814243 icult c tangana para el icult sent from my oneplus one 201112133549

2
Es llegeix en minuts
WOMAN

Tot el que canta C. Tangana (ara conegut com El Madrileño) es converteix en èxit.  Cançons com ‘Booty’, ‘Mala Mujer’ i ‘Antes de morirme’ l’han coronat en la indústria musical, però cap d’aquests temes ha aconseguit el que ha fet la seva nova cançó ‘Tú me dejaste de querer’. En tan sols 24 hores ha aconseguit més de 1.631.995 reproduccions a Spotify Espanya, i bai així el rècord que ostentava Bad Bunny amb ‘Dakiti’, que va superar els 1.153.809.

El nou èxit, que barreja diversos gèneres gràcies a la veu inconfusible de la Húngara i l’art d’El Niño de Elche, s’ha convertit en el tema favorit del moment. No hi ha lloc que es pugui resistir a aquest ritme de batxata que ha inclòs i amb què aconsegueix que el tema sigui tan enganxós.

Rècord a YouTube

Ja ho advertia el mateix cantant «es tracta d’una de les cançons més importants de la meva carrera».  I tant que ho és. Amb una tornada enganxosa, una melodia que es grava al cap, el cantar de Sonia María Priego Bárbarala Húngara’, la fórmula estava servida, tenia la glòria assegurada. La cançó no només ha aconseguit batre rècord a Spotify, també acumula més de vuit milions de visualitzacions a YouTube, plataforma que ubica el vídeo musical com el número u en la seva secció de tendències. Actualment i mundialment, ‘Tú me dejaste de querer’ es troba en la posició #31 del Top 50 Global de Spotify, per sobre de temes de Miley Cyrus o Jason Derulo.

Aquest nou tema de C. Tangana parla del desamor, d’una relació trencada, del dolor d’acceptar que t’han deixat d’estimar, les frases melancòliques, i les petites picades d’ullet cap a la seva vida personal, fan creure que el cantant una altra vegada ha fet referència a la relació que va mantenir amb Rosalía. 

De la mà del seu productor, el català Alizzz, els dos artistes han fusionat batxata, rumba, flamenc, i hi ha qui dirà que fins i tot una mica de reggaeton, en el que ells han denominat com una «rumbatxa».

Notícies relacionades

 

Si ets assídua de les xarxes socials és pràcticament impossible que no hagis caigut ja a les xarxes d’aquest megaèxit. Apareix a tot arreu, no hi ha ‘storie’ d’influencer de moda que no hagi utilitzat aquest tema de cançó de fons. YouTube te’l recomana, i si escrius ‘Tú me dejaste de querer’ Google mostra  5.010.000 resultats en tot just 0,55 segons.