PELS SEUS QUATRE FILLS

Miguel Bosé guanya el judici contra Nacho Palau

La sentència desestima que els quatre fills de l'exparella puguin ser considerats germans

undefined55489593 18 10 2008 miguel bos  y nacho palau  en los tiempos felices201102163509

undefined55489593 18 10 2008 miguel bos y nacho palau en los tiempos felices201102163509 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutge del cas de Miguel Bosé i Nacho Palau ha arribat a una conclusió. Segons ha anunciat el mateix escultor valencià a Instagram, el veredicte s’inclina cap al costat de l’artista i desestima la petició de Palau que els quatre nens de l’exparella siguin considerats germans.

Segons ha anunciat el mateix Palau en el seu compte d’Instagram: «La sentència ha decidit desestimar les pretensions principals de filiació i estimar la pretensió subsidiària d’establiment d’un règim de visites dels fills del senyor Ignacio Palau i el senyor Miguel Bosé entre si i envers els seus pares respectius».

 

Recurs d’apel·lació

«Quant a les accions principals de filiació, la sentència, malgrat considerar que es presenta la possessió d’estat i que ha quedat provat el propòsit compartit del senyor Ignacio i el senyor Miguel de tenir fills per fundar una única família en la qual els fills serien germans i tots dos serien pare, entén que el nostre actual sistema jurídic no permet efectuar formalment la declaració de filiació sol·licitada», prossegueix.

I conclou: «El senyor Ignacio Palau continua confiant que es faci justícia a tots els seus fills i per a això es disposa a presentar recurs d’apel·lació davant l’esmentada sentència». Una sentència que no és la que hauria desitjat el valencià, que fa dos anys que està entre advocats per reclamar la igualtat entre els seus fills.

Notícies relacionades

I és que els nens van ser separats quan van trencar Bosé Palau en funció de qui era el biològic. Un canvi de vida per complet per a ells, ja que els dos més grans es van quedar a Mèxic amb el cantant i els dos petits van venir a Espanya amb Palau.

Els advocats de Palau ja han anunciat que es disposen a presentar apel·lacions, ja que va en contra del presentat. Els quatre van ser separats quan van trencar Miguel Bosé i Nacho Palau, pares biològics de dos cadascun.

Temes:

Miguel Bosé