ACTRIU PROTECTORA

Nicole Kidman: «No deixaré que les meves filles siguin a Instagram»

L'actriu considera que és una manera de mantenir intactes la confiança i l'autoestima de les nenes

zentauroepp45466494 gente201030144734

zentauroepp45466494 gente201030144734 / SIMON DAWSON

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nicole Kidman sempre ha donat la imatge de ser una mare severa amb els seus fills. Ara, una vegada més ha demostrat que ho és de veritat. Aquesta setmana, l’actriu ha revelat que ha prohibit a les seves filles petites, Faith Margaret, de 9 anys, i Sunday Rose, de 12, que obrin un compte a Instagram. 

La intèrpret, de 53 anys, ho ha deixat clar durant una entrevista amb el programa de televisió britànic ‘Loose Women’, on va participar de forma virtual per promocionar ‘The Undoing’, la seva nova sèrie per a HBO en què comparteix plató amb Hugh Grant.

«Reconec que no soc cap experta en tecnologia. És molt difícil per mi monitoritzar tot el que hi fan, estar atenta al que podrien publicar o no», explica la protagonista de ‘Los otros’, que justament va obrir el seu compte a Instagram fa només un parell d’anys després que la seva companya a ‘Big Little Lies’, Reese Witherspoon, l’animés a fer-ho.

«Així que no, no deixaré que les meves filles siguin a Instagram. En tinc una de 12 anys que ara mateix està descobrint aquest món i s’hi vol ficar de ple. I estem en una contínua baralla al respecte, ella demanant-me permís per obrir un compte, i jo dient-li que no. Però crec que molts pares en la meva situació dirien el mateix», apunta la dona del músic Keith Urban.

Notícies relacionades

«En realitat es tracta de mantenir intactes la seva confiança i autoestima. I continuar guiant-les, sense ser autoritària, mirant de no convertir-me en una ‘mare helicòpter’. Als fills cal permetre’ls cometre errors. Permetre’ls caure i no tractar d’absorbir tu aquest dolor per ells. Però ara mateix és una alegria tenir al meu costat aquestes boniques donetes que estan creixent. Poder anar descobrint-les dia a dia. M’encanta», assegura.