Jeff Bridges revela que té càncer

L'actor evoca el seu personatge a 'El gran Lebowski' per fer públic que li han diagnosticat un linforma

55499487 60

55499487 60 / DANIEL LEAL-OLIVAS (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jeff Bridges, intèrpret de l’inoblidable personatge d’‘el Nota’ a ‘El gran Lebowski’ (‘Dude’, en la versió original), ha revelat aquest dilluns que se li ha diagnosticat un càncer del sistema limfàtic, conegut com a limfoma, tot i que amb bon pronòstic.

«M’han diagnosticat un limfoma. Tot i que és una malaltia greu, em sento afortunat de tenir un gran equip de metges, i el pronòstic és bo», ha escrit a Twitter l’actor, de 70 anys. Bridges inicia el seu comunicat amb una al·lusió a l’inclassificable individu a qui va donar vida a la seva pel·lícula més popular. «Com diria ‘el Nota’, noves merdes surten a la llum».

Bridges, nominat a l’Oscar en set ocasions i guanyador d’una estatueta per ‘Corazón rebelde’ el 2010, explica que aviat començarà el tractament i que anirà informant de com li va.

Notícies relacionades

El limfoma és un tipus de càncer que afecta el sistema immunitari encarregat de combatre els agents infecciosos i nocius per a l’organisme. Existeixen molts tipus de limfoma, un dels més comuns és el de la malaltia de Hodgkin, tot i que l’actor no ha donat més detalls del seu diagnòstic. 

Bridges, de 70 anys, ha aprofitat l’ocasió per demanar als nord-americans que votin en les presidencials del 3 de novembre. «Gràcies per les vostres oracions i bons desitjos. I, mentre tinc la vostra atenció, recordeu anar a votar. Perquè estem tots junts en això», ha afegit.

Temes:

Càncer Cine