SEGONS LA REVISTA 'SEMANA'

Alfonso Merlos i Alexa Rivas trenquen la seva relació

El polític i l'exreportera posen punt final al seu idil·li cinc mesos després de l'escàndol 'Merlos Place'

undefined55064706 gente combo alfonso merlos y alexia rivas instagram200923122113

undefined55064706 gente combo alfonso merlos y alexia rivas instagram200923122113

1
Es llegeix en minuts

Alexia Rivas Alfonso Merlos es van convertir en la parella del confinament, després que la llavors reportera del programa ‘Socialité’ (Tele 5) aparegués en biquini per darrere en una videotrucada en directe durant una entrevista del periodista Javier Negre al polític. 

 La imatge es va fer viral i fins i tot Whoopi Goldberg en persona va parlar de l’escena en un programa de televisió dels Estats Units. En aquell temps, Merlos mantenia una relació amb Marta López, col·laboradora de Mediaset, però no va tenir més remei que confirmar el seu idil·li amb Rivas. 

Ara, segons publica aquest dimecres ‘Semana’, Rivas i Merlos han trencat la seva relació cinc mesos després que esclatés l’escàndol conegut com a ‘Merlos Place’. La mateixa Rivas assegura a l’esmentada revista que es tracta del punt final i que per molt que ho hagin intentat no tornaran a estar junts.

Notícies relacionades

La notícia ha agafat tothom per sorpresa, ja que durant tot l’estiu la parella ha compartit els seus viatges i els seus posats d’allò més romàntics a les xarxes socials.

Per la seva banda, l’altra protagonista d’aquest culebró, Marta López es mostra d’allò més feliç al costat del seu nou amor, Efrén Reyero, extronista de ‘Mujeres y hombres y viciversa’.