'VOLARÉ'

Aitana interpretarà el tema de la pel·lícula de Netflix 'Más allá de la luna'

El film de Glen Keane, que s'estrenarà el 23 d'octubre, tracta del poder de la imaginació i l'afany de seguir endavant

49134280 59

49134280 59 / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
Efe

La cantant Aitana interpretarà el tema principal de la pel·lícula d’animació ‘Más allá de la luna’, que porta per títol ‘Volaré’, segons ha anunciat Netflix, plataforma on el film s’estrenarà el 23 d’octubre.

Dirigida per Glen Keane, guanyador d’un Oscar per ‘Querido baloncesto’, i produïda per Gennie Rim i Peilin Chou, ‘Más allá de la luna’ és una aventura musical que tracta sobre el poder de la imaginació i l’afany de seguir endavant.

Un coet a la Lluna

Així, el film narra com, impulsada per la seva determinació i passió per la ciència, la petita Fei Fei construeix un coet per viatjar a la Lluna i provar l’existència d’una llegendària Deessa coneguda pel nom de Chang’e. Allà es veurà embolicada en una inesperada aventura i descobrirà un enigmàtic món de criatures fantàstiques.

Notícies relacionades

Netflix ha confiat en Aitana, recentment nominada com a Millor Artista Revelació en els Grammy Llatins 2019, per interpretar la versió per a Espanya del tema principal de la pel·lícula.

Christopher CurtisMarjorie Duffield Helen Park (KPOP) són els autors de les cançons de la cinta, la banda sonora de la qual va a càrrec del també guanyador d’un Oscar Steven Price (‘Gravity’).