On Catalunya

Toni Cantó salva de morir ofegades tres adolescents a Orpesa

L'actor i portaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes explica que les noies «tenien fred i estaven atemorides. Vaig anar-les a buscar i les vaig treure una a una, i intentava tranquil·litzar-les»

toni

toni

1
Es llegeix en minuts
Raül Badenes

El portaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes, Toni Cantó, va protagonitzar dissabte passat un rescat a Platgetes (Orpesa, Castelló), on l’actor i polític passa l’estiu. Cantó, que va acudir a la platja a surfejar, no va dubtar a acudir a socórrer tres adolescents que estaven sent arrossegades pel corrent cap a l’espigó, amb el risc de colpejar-se contra les roques o, fins i tot, de morir ofegadesinforma ‘El Periódico Mediterráneo’, diari de Prensa Ibérica, grup al qual també pertany ‘El Periódico de Catalunya’.

Notícies relacionades

«És una platja que conec des de petit. Vaig veure una rotllana de gent i que el noi de Creu Roja anava per les roques descalç. Sé que per allà tindria dificultats i em vaig posar els mitjons i les sabatilles i vaig anar cap allà. Tenien fred i estaven atemorides. Vaig anar a buscar-les i les vaig treure una a una, i intentava tranquil·litzar-les», ha explicat aquest dimecres Cantó en el programa d’Antena 3 ‘Espejo Público’.

«Toni m’ha salvat la vida», diu que li va dir una de les noies a la seva mare. Les joves van patir algunes esgarrapades i petits talls a causa de l’impacte amb les roques. Cantó afegeix que el més complicat va ser tranquil·litzar-les. «Per poder treure-les d’allà se’ls havia de parlar molt tranquil·lament, cara a cara perquè es distraguessin i no entressin en pànic», detalla el polític.