DESPRÉS DELS SEUS POLÈMICS VÍDEOS

Miguel Bosé ha deixat les xarxes «perquè no val la pena ser-hi present»

El cantant ha precisat a través dels seus representants que ha sigut ell que ha tancat els seus comptes

zentauroepp54576437 gente capturas video de miguel bose200901105602

zentauroepp54576437 gente capturas video de miguel bose200901105602

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Miguel Bosé, de 64 anys, ha informat a través de l’agència que el representa, Ocesa Seitrack, que la seva desaparició de Twitter, Instagram i Facebook ha sigut per voluntat pròpia, després de les especulacions sobre una suposada expulsió per part d’aquestes plataformes pels seus vídeos i comentaris sobre la crisi sanitària. «Davant les informacions aparegudes en diversos mitjans de comunicació relatives a la seva baixa a determinades xarxes socials, en nom del nostre representat, el senyor Miguel Bosé Dominguín, volem precisar, de manera excepcional i d’una vegada i per totes, que l’artista ha decidit voluntàriament donar-se de baixa a les esmentades xarxes socials», ha expressat la companyia en un comunicat.

Al document es recalca que la decisió del cantant de donar-se de baixa per complet de totes les xarxes socials es deu a motius personals. «No considera que en l’actualitat les esmentades xarxes siguin plurals i objectives. No permeten la lliure expressió i subjecten els usuaris als seus criteris i interessos empresarials i polítics. Exerceixen la censura i el control de la informació i els continguts. No troba equilibrades les prestacions que ofereixen als usuaris i les obligacions a què els sotmeten», es llegeix en el comunicat.

Així mateix, el comunicat detalla que Bosé no considera que «valgui la pena mantenir-se present, almenys en el moment actual», a les xarxes socials, ja que hi ha usuaris ficticis i altres que actuen sota interessos de tercers, «i trenquen el sa debat sobre qualsevol qüestió». «L’artista no ha sigut expulsat de cap xarxa social. Ha sigut decisió seva no acceptar les condicions que les regeixen i deixar de pertànyer a les mateixes», conclou. 

Notícies relacionades

Bosé ha estat en els últims mesos utilitzant les xarxes socials per assegurar, entre altres coses, que el coronavirus era «la gran mentida dels governs» o assenyalant l’empresari Bill Gates de voler implantar microxips a les vacunes per a així obtenir informació mundial.

El seu compte de Twitter ja va ser suspès durant una setmana després del seu recolzament a la polèmica manifestació del passat 16 d’agost a Madrid contra de l’ús de mascareta, una manifestació a la qual no va assistir. També és cert que en un altre vídeo d’Instagram, reconeixia: «El ‘bitxo’ ha matat molta gent i ha sigut devastador». Les seves declaracions havien sigut molt contestades per molts dels seus col·legues de professió.

Temes:

Miguel Bosé