DRAMA PASSAT

Paris Hilton revela que va patir 'bullying' a 'This is Paris'

El documental sobre la vida de la rica hereva s'estrenarà el 14 de setembre a YouTube

zentauroepp52897522 mas periodico paris hilton en chandal200821185343

zentauroepp52897522 mas periodico paris hilton en chandal200821185343

4
Es llegeix en minuts

No sempre tot ha sigut fàcil, divertit i glamurós en la vida de Paris Hilton, que ja no és cap joveneta i té 39 anys. Així ho ha confessat la besneta del fundador dels hotels Hilton durant la gravació del documental ‘This is Paris’, que s’estrena el 14 de setembre, en què la rica hereva promet explicar la seva «pròpia història» i en la qual s’inclou un episodi de maltractament verbal i psicològic quan va estar en un internat sent adolescent.

«Mai m’he obert tant sobre la meva vida, però finalment estic a punt per compartir la meva veritat», assegurava en un avanç del ‘biopic’ que ha compartit amb els seus 12,5 milions de seguidors a Instagram.

 

Sempre jovial i divertida en les seves aparicions públiques, amb els seus chihuahues, els modelets impossibles i les extravagàncies variades, la model i empresària assegura que estava interpretant el guió que es va escriure per a si mateixa. «Tot i que en aquelles ocasions estava interpretant un paper i el món sencer creu que em coneix, de vegades ni jo mateixa sé qui soc. Sempre estic mostrant aquesta façana de ser feliç o tenir una vida perfecta. Estic tan acostumada que m’agradi interpretar el personatge de Paris Hilton, que al final em resulta difícil ser normal», reconeix.

Trauma infantil

La dona, que es va convertir en una celebritat mundial pel simple fet de ser una rica hereva capritxosa que anava de festa en festa, també confessa un trauma infantil que l’ha marcat de per vida. «Alguna cosa va passar en la meva infància que mai he explicat a ningú. Encara tinc malsons. Diuen que la ment pot oblidar els traumes, però el cos, no. Es queda atrapat en tu». Paris confessa que mai va poder parlar-lo amb la seva família, perquè «cada vegada que ho intentava, em castigaven», mentre que la seva mare, que també participa en el documental, esclafeix a plorar al seu costat. 

Paris ha explicat alguna cosa més sobre aquest trauma a la revista ‘People’, i ha donat detalls dels abusos que va patir durant la seva adolescència en un dels internats als quals va anar. «M’escapava per anar a festes i a discoteques. Els meus pares eren tan estrictes que provocaven que volgués rebel·lar-me. Em castigaven traient-me el telèfon mòbil, la targeta de crèdit, però res funcionava»

Així que van decidir enviar-la a una sèrie d’internats. L’últim va ser la Provo Canyon School, a l’estat d’Utah. «Quan vaig arribar sabia que seria pitjor que qualsevol de les altres escoles en les quals havia estat prèviament. Des del moment en què em despertava fins que me n’anava a adormir, tenia gent cridant-me a la cara. Era una tortura contínua. La gent que treballava allà ens deien coses terribles. Constantment et feien sentir malament sobre tu mateixa, et feien ‘bullying’. Crec que la seva meta era destrossar-nos. També eren físicament abusius, ens pegaven i ens escanyaven. Volien que regnés la por entre els nois perquè estiguéssim massa espantats com per desobeir-los».

Al documental, tres dels seus excompanys recolzen les paraules de Paris Hilton, incloent-hi relats sobre com els castigaven durament, arribant a aïllar-los en confinament solitari si es rebel·laven. «Utilitzaven això com a càstig, de vegades ens tenien tancats 20 hores en un dia. Tenia atacs de pànic i plorava cada dia. Era molt miserable, em sentia una presonera i odiava la vida», assegura Hilton.

«Estàvem aïllats del món exterior. I quan vaig intentar dir-ho als meus pares una vegada, vaig tenir tants problemes que tenia por de tornar a parlar. Em prenien el telèfon o estripaven cartes que escrivia dient-me: “Ningú et creurà” I el personal deia als pares que els nens estaven mentint. Així que els meus pares no tenien idea del que estava passant».

Notícies relacionades

El 1999, després de fer 18 anys, Paris Hilton va deixar l’escola –que segons ‘People’ va ser venuda el 2000 i ara la regenten altres persones–, va tornar a Nova York i es va guardar l’experiència per a si mateixa. «Estava molt agraïda d’haver pogut anar-me’n. Tant que ni tan sols vaig ser capaç de recordar el viscut i explicar-ho. Era una cosa que m’avergonyia i no volia revelar», explica. 

Amb una fortuna estimada de 1.300 milions de dòlars (1.100 milions d’euros), la ‘socialité’, empresària, escriptora, model, actriu, cantant, dissenyadora i DJ nord-americana està mantenint en els últims temps un perfil discret amb la seva parella actual, l’emprenedor de 39 anys Carter Reum, després de diversos escàndols de joventut, arrest per conduir beguda inclòs, i de mantenir breus, i algunes tumultuoses, relacions amb Rick Salomon, Jason ShawNick CarterParis Latsis, Chris Zylka i River Viiperi.