DEBUT AMB LA IAIA

Miguel Ángel Muñoz debuta com a director amb '100 días con la Tata'

El treball recull les vivències de l'actor amb la seva àvia de 95 anys

zentauroepp54567099 gente miguel angel mu oz con su abuela200820180541

zentauroepp54567099 gente miguel angel mu oz con su abuela200820180541

1
Es llegeix en minuts

L’actor Miguel Ángel Muñoz, conegut per la seva feina en sèries de televisió com ‘Un paso adelante’, ‘Sin identidad’ o ‘Presunto culpable’, debutarà com a director amb un documental dedicat a la seva àvia, ‘100 días con la Tata’.

Fa diversos anys Muñoz, de 37 anys, que filma la seva ‘tata’ (Luisa Cantero), de 95 anys, i comparteix aquells moments a les xarxes, inclosos els mesos del confinament pel coronavirus.

«Ha sigut una experiència única, nova per a tots dos i alhora dura per la situació que vivim a nivell mundial», assenyala l’actor sobre el projecte en un comunicat. «En aquest documental revelo un procés personal molt íntim que crec que alhora és comú a tots: la dificultat i la por a la separació definitiva», afegeix. El documental, produït per Paciencia Films, s’està rodant entre Madrid, Mèrida, Trujillo i Santander i s’allargarà unes setmanes més.

Muñoz explica que té una relació molt estreta amb la seva àvia, ja que als tres anys els seus pares van haver de recórrer a ella perquè el cuidés mentre ells treballaven. Ara, 34 anys després, el confinament obligat pel coronavirus els ha tornat a la mateixa situació d’abans, però ara ha sigut Miguel Ángel el que s’ha cuidat de Luisa. Uns mesos complicats però en què Miguel Ángel ha après molt de la seva àvia i ha descobert com s’assemblen.

‘100 días con la Tata’ mostra també la part més dura d’aquesta convivència única i especial, la separació, que després de tantes vivències i hores junts ha resultat molt difícil.

'CuarenTATA'

Notícies relacionades

 Miguel Ángel i la seva àvia en un dels programes de ‘CuarenTATA’.

Durant el confinament, àvia i net van crear un programa diari a Instagram anomenat ‘CuarenTATA’, que va convertir Luisa  en un fenomen a les xarxes socials per la seva tendresa i ocurrències, amb nombrosos actors, cantants, esportistes i còmics declarant el seu amor i admiració a l’entranyable àvia.