EMBOLIC FAMILIAR SEGONA PART

Britney Spears no aconsegueix que el seu pare deixi de ser el seu tutor legal

El tribunal de Los Angeles desestima la petició de la cantant

47325515 60

47325515 60 / VALERIE MACON (AFP)

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Britney Spears no ha aconseguit el seu propòsit que el seu pare deixi de ser el seu tutor legal. El tribunal de Los Angeles ha desestimat la petició de la cantant i dictamina que no hi hagi canvis immediats en la seva tutela de 12 anys, tal com va determinar el tribunal el 2008.

L’estrella del pop, de 38 anys, havia demanat que la seva advocada, Jodi Montgomery, reemplacés de forma permanentment el seu pare Jamie Spears com a administrador únic dels seus béns. Però l’audiència judicial, que es va reunir a porta tancada, ha dictaminat que la resolució continua vigent fins al febrer del 2021.

Notícies relacionades

Jamie Spears va ser nomenat tutor legal el 2008 després que l’estrella del pop fos hospitalitzada per rebre tractament psiquiàtric. L’advocada administradora de la cantant, Jodi Montgomery, va assumir el càrrec temporalment a finals de l’any passat quan Jamie va tenir greus problemes de salut.

Recolzament dels fans

A les portes del tribunal una multitud de fans de l’artista es van concentrar per mostrar el seu recolzament i denunciar el que per a ells és un segrest legal i fins i tot la Unió Nord-Americana de Llibertats Civils (ACLU) va oferir dimecres el seu recolzament a Spears. «Si Britney Spears vol recuperar les seves llibertats civils i sortir de la seva tutela, som aquí per ajudar-la», va escriure a Twitter