MARINER A LES XARXES

Cristiano Ronaldo navega per aigües de les Balears

El futbolista i la seva família estan de creuer amb el seu espectacular iot de 6 milions d'euros

zentauroepp54538879 gente cristiano ronaldo instagram200818132636

zentauroepp54538879 gente cristiano ronaldo instagram200818132636

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Cristiano Ronaldo ha recalat a Espanya per disfrutar d’uns dies de vacances a les Illes Balears acompanyat de la seva dona Georgina Rodríguez (26 anys) i dels seus fills. El futbolista, de 35 anys, està de creuer al seu espectacular iot pel Mediterrani i ja ha visitat Mònaco, Saint-Tropez i, aquests dies, Eivissa i Mallorca.

Dissabte a la nit, Ronaldo i Georgina, acompanyats d’uns amics, van trepitjar terra ferma per passar una vetllada a l’exclusiu hotel La Residencia, al poble de Deià. Ubicat entre camps d’oliveres i tarongers, l’establiment disposes de viles privades i d’un sistema termal. Un enclavament íntim i tranquil en què Cristiano i companyia van disfrutar d’un sopar als jardins de l’hotel. 

Cristiano i família també estan divertint-se a les aigües i platges de Mallorca. El cap de setmana van estar navegant pel litoral de la serra de Tramuntana i van fondejar en algunes de les seves cales, com la de sa Calobra.

L’embarcació, de 26,78 metres d’eslora i una velocitat de creuer de 12 nusos, disposa de quatre suites, una suite de presidència, set lavabos i cabines per a la tripulació. Tot un caprici de sis milions d’euros que el futbolista està disfrutant plenament aquests dies.

 

Addicte a les xarxes socials, tant ell com Georgina no han deixat de compartir els moments nàutics de les seves vacances, amb immersions a 14 metres, magarrufes i migdiades a coberta i posats cap al tard en alta mar.

Notícies relacionades

 

Relaxat, somrient i moreno en aigües de Mallorca, l’exjugador del Reial Madrid, de 35 anys, ha pogut avançar els seus dies de descans després que el seu actual equip, la Juventus, fos eliminat en els quarts de final de la Champions per l’Olimpic de Lió.