MÚSIC EN QUARANTENA

J Balvin confirma que s'està recuperant de la Covid-19

L'artista colombià rep cinc guardons en els premis Juventud 2020

zentauroepp53019870 icult   j balvin colores200814150939

zentauroepp53019870 icult j balvin colores200814150939

1
Es llegeix en minuts
EL PERIODICO

L’artista colombià J Balvin va anunciar dijous passat, 13 d’agost,  durant la transmissió dels premis Juventud 2020, que s’està recuperant de la Covid-19, una malaltia que segons el cantant de 35 anys l’ha atacat fortament. Balvin no va dubtar d’enviar un missatge d’alerta als que qüestionen la veracitat del virus.

En un missatge gravat des de casa seva, a la ciutat colombiana de Medellín, per agrair un dels guardons, l’artista va dir que ha passat per «dies difícils» i «molt complicats», i va remarcar que la pandèmia «no és un acudit, ni històries mediàtiques», i va fer una crida als més els joves perquè vigilin amb el coronavirus.

Entre altre premis, el colombià va ser reconegut per la lletra de la seva cançó ‘Rojo’, que explica la dolorosa història d’un home que mor en un accident automobilístic, causat per enviar un missatge de text mentre es dirigeix a l’hospital per presenciar el naixement de la seva filla.

Balvin se suma així a la creixent llista d’artistes llatins que han patit Covid, com Karol G,  Prince Royce, Chiquis Rivera, Lorenzo Méndez, Antonio Banderas i Camila Sodi, entre d’altres.

Gala híbrida

Notícies relacionades

L’edició del 2020 dels premis Juventud es va celebrar al teatre Hard Rock Live de la ciutat de Hollywood (Florida), i va ser la primera entrega d’estatuetes que es realitza presencialment durant la pandèmia. La cadena Univision, que organitza i transmet aquests guardons, va establir un precedent amb un programa híbrid de números musicals gravats i una conducció en directe, davant les cadires buides.

El porto-riqueny Bad Bunny es va erigir com el vencedor de la nit amb vuit guardons. En segon lloc van quedar els colombians J Balvin, amb cinc premis de 12 nominacions, seguit de Karol G, amb cinc premis de nou categories.