ATAC A LES XARXES

L'aplaudida resposta d'Itziar Castro a un 'hater' que mirava d'humiliar-la

L'actriu acaba de passar pel Festival de Teatre de Mèrida

zentauroepp54377975 18 03 2019 aunque la tem tica del  ltimo programa de la octa200808101133

zentauroepp54377975 18 03 2019 aunque la tem tica del ltimo programa de la octa200808101133 / JOSEFINA BLANCO

1
Es llegeix en minuts

No és la primera vegada, i ens temem que desgraciadament no serà l’última, que l’actriu barcelonina Itziar Castro respon amb duresa a una ‘hater’ que criticava el seu físic a les xarxes i mirava d’humiliar-la. L’actriu, que el gran públic va conèixer per la seva participació a ‘Pieles’, la pel·lícula d’Eduardo Casanova, per la sèrie ‘Vis a vis’ i pel seu pas com a professora per l’acadèmia d’‘OT’ ha sigut molt aplaudida per la seva resposta desacomplexada pel comentari anònim que es burlava d’una de les fotos publicades en el seu perfil de Twitter en què apareix mossegant un premi.

Notícies relacionades

«Però que guapa que està la Itziar menjant. S’ho menja tot. Així està de grassa». Un intent d’humiliació que ha caigut en sac foradat, ja que l’actriu responia amb un: «Tant de bo em pugui menjar tots els premis que em donin, igual que Nadal, un gest graciós disfrutant del nostre triomf. I tant de bo els que ho critiqueu tingueu la mateixa sort que jo de ser feliç amb el que faig. Ah, i que ho continueu veient i entretenint en quarantenes».

L’actriu, de 43 anys, fa sovint al·legats a favor la diversitat i contra els prejudicis físics, ètnics o de gènere a través de missatges publicats a les seves xarxes socials, en entrevistes i també, és clar, quan recull un premi. L’actriu acaba de participar en les representacions, en el marc del Festival de Teatre Clàssic de Mèrida, de ‘La comedia de la cestita’, en què ha interpretat Gimmasia. «En temps de pandèmia el que ve de gust és fer comèdia», deia sobre aquesta esbojarrada obra amb moments musicals i inspirada en Plaute.