GLOBUS, LLAÇOS, FLORS I PASTÍS

Pau Gasol i Cat McDonnell revelen el sexe del seu nadó en un 'baby shower' de color rosa

A jutjar per la tonalitat, la parella espera una nena

zentauroepp54272164 28 07 2020 pau gasol y cat mcdonnell  el d a de su enlace en200803132132

zentauroepp54272164 28 07 2020 pau gasol y cat mcdonnell el d a de su enlace en200803132132 / CUENTA OFICIAL DE PAU GASOL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa just una setmana que Pau Gasol, de 40 anys, Catherine McDonnell, de 31, van anunciar que esperen el seu primer fill. «No podem ser més feliços d’afegir un nou membre a la nostra família ben aviat!», va declarar el jugador de bàsquet juntamanet amb una foto en la qual la seva dona subjecta uns peücs de nadó.

Dissabte passat, la financera nord-americana no va escatimar en detalls per celebrar una espectacular festa ‘baby shower’, en la qual va predominar el color rosa en infinitat de detalls com en els globus, llaços i el pastís. I a jutjar per la tonalitat, la parella està esperant una nena. 

 «Benvingut a la celebració de Cat i baby G», es podia llegir en un cartell adornat amb una papallona. A l’entrada una taula amb cabassos de vímet amb una ampolla de vi i un pareo a l’interior amb llaços esperava les convidades. A més, van instal·lar una ‘barra de flors’ per crear-se la seva pròpia corona. Tampoc va faltar un gran ‘photocall’ en el qual es podia llegir: «Nadó Gasol», la mateixa frase que apareixia al pastís, cobert amb fondant rosa i de dos pisos.

Notícies relacionades

La vetllada va ser per a Cat, com l’anomenen de manera carinyosa la seva família i els seus amics, plena d’emocions. Un dels moments més entranyables va tenir lloc quan van projectar un vídeo en el qual molts éssers estimats que són lluny li dedicaven unes precioses paraules alhora que li traslladaven els seus millors desitjos per a aquesta nova etapa que comença per a ella i per a Gasol. 

«Gràcies als amics i la família per mostrar-me el seu amor fins i tot des de la distància i malgrat no poder-hi assistir», va escriure Catherine McDonnell en el seu compte d’Instagram al costat de diverses captures de la participació. «Tots vosaltres m’heu fet sentir estimada, em sento tan afortunada de tenir tantes dones sorprenents en la meva vida...», va apuntar, l’empresària al costat d’una imatge amb totes les convidades.

Temes:

Pau Gasol