RELAX AL PAÍS NÒRDIC

Shakira i Gerard Piqué aterren a Barcelona després de les seves vacances estivals

La parella i els seus dos fills han disfrutat d'uns dies a Islàndia

zentauroepp54271725 gente200728153502

zentauroepp54271725 gente200728153502 / EUROPA PRESS REPORTAJES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El món del futbol ha vist trastocat el seu calendari a causa de la crisi de la Covid-19. Amb la Lliga tot just acabada i la Champions League encara per disputar, els jugadors amb prou feines han pogut disfrutar d’uns breus dies de descans, que en el cas de Gerard Piqué ha aprofitat al màxim. I és que Shakira i el futbolista del Barça han viatjat fins a Islàndia en companyia dels seus fills Milan i Sasha per disfrutar dels espectaculars paisatges d’aquest país nòrdic.

A la seva arribada a Barcelona per reincorporar-se als entrenaments del club blaugrana després d’uns dies familiars de somni, hem pogut veure Shakira  acompanyat pel futbolista i els seus fills, segons informa Europa Press. 

El primer en sortir de l’aeroport va ser Piqué, que molt amable va firmar alguns autògrafs abans de pujar al seu vehicle, on va esperar pacientment la cantant i els petits.

Notícies relacionades

Poc després l’estrella colombiana abandonava la terminal amb els petits Milan i Sasha. Vestida amb roba informal i amb aspecte cansat, Shakira es va mostrar d’allò més carinyosa amb una nena. I és que la intèrpret del famós ‘Waka waka’ no va dubtar a firmar un autògraf a la seva petita fan.