CRACS EN ALTA MAR

Els futbolistes carreguen les piles de cara a la Champions a Eivissa

Messi, Suárez, Vinicius, Arturo Vidal i Busquets, disfruten de les seves vacances a les Pitiüses abans de reprendre els entrenaments de les competicions europees, que van ser retardades per la pandèmia

zentauroepp54231662 gente200724163732

zentauroepp54231662 gente200724163732
zentauroepp54231663 gente200724163716

/

2
Es llegeix en minuts
Marisol Plaza Sánchez

Eivissa i Formentera tornen a ser la destinació favorita d’infinitat de futbolistes un estiu més. I és que, malgrat la pandèmia actual, molts jugadors de futbol, com Leo Messi, Luis Suárez, Reiner Jesús, Vinicius, Arturo Vidal i  Sergio Busquets aprofiten el final de la Lliga, que aquest any ha sigut per al Reial Madrid, per agafar-se unes vacances abans de començar els entrenaments previs a les competicions europees, que van ser ajornades per la crisi del coronavirus.

Leo Messi, l’estrella del FC Barcelona, passa uns dies a les Pitiüses, navegant a bord d’un barco. El ‘pitxitxi’ de la Lliga aquesta temporada atípica ha marcat 25 gols en la competició de Lliga; disfruta de les vacances en companyia de la seva dona, Antonela Roccuzzo i els seus tres fills, Thiago, Mateo Ciro, i el seu amic i company d’equip Luis Suárez amb la seva dona, Sofía Balbi, i els seus tres fills.

A més de gaudir del mar i el sol, també s’han deixat veure al xiringuito El Beso de Formentera, on han disfrutat d’un menjar.

Messi, considerat el millor futbolista del món, descansa abans de tornar als entrenaments per a la represa de les competicions europees, retardades per la pandèmia.

Altres jugadors del FC Barcelona, com Sergi Roberto i Sergio Busquets també han triat aquesta illa per descansar amb les seves parelles, Coral Simanovich Elena Galera, respectivament. En aquesta ocasió, també s’hi han unit el jugador del Betis i exblaugrana Marc Bartra i la seva parella, la periodista Melissa Jiménez.  

Per la seva banda, Arturo Vidal, futbolista del FC Barcelona, subcampió de la competició de Lliga, també disfruta de les Pitiüses abans de tornar a entrenar. El centrecampista xilè es mostra feliç a través de les xarxes socials a la costa eivissenca acompanyat de la seva parella, la model colombiana Sonia Isaza.

 Vinicius, el davanter del Reial Madrid, també aposta per celebrar a les platges d’Eivissa el títol de campió de la Lliga espanyola, el primer de la seva carrera, abans d’encarar el nou desafiament de la temporada. El jove ha aprofitat la seva estada a l’illa per fer de model publicitari d’una marca de rellotges juntament amb les models Elif Aksu i Kinga Osinska. 

Notícies relacionades

Reiner Jesús, pròxim fitxatge del Reial Madrid, també ha decidit desconnectar a les aigües d’Eivissa durant uns dies. Luis Figo, el veterà exjugador portuguès, tampoc ha volgut faltar a la seva cita anual amb l’illa i ha compartit a les xarxes una imatge a Eivissa al costat de la seva filla Daniela.

L’exfutbolista Aitor Ocio també disfruta d’unes vacances a les Balears, illes a les quals és fidel des de fa anys, a bord d’un barco amb un grup d’amics. 

Temes:

Messi