RUPTURA ASTRONÒMICA

Berlusconi assignarà 20 milions d'euros a la seva exnòvia Francesca Pascale

L'ex primer ministre italià també compensarà la seva exparella, 50 anys més petita que ell, amb una pensió anual d'un milió

36517111 59

36517111 59 / Gregorio Borgia (AP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’ex primer ministre italià Silvio Berlusconi assignarà 20 milions d’euros a la seva antiga nòvia Francesca Pascale, gairebé 50 anys més petita que ell i amb qui va oficialitzar la ruptura al març al deixar-se veure amb una altra dona, encara més jove, informen avui mitjans locals.

El magnat, que al setembre complirà 84 anys, ha arribat a un acord amb la que va ser la seva nòvia des del 2011 i li assignarà 20 milions d’euros, segons la revista ‘Oggi’.

A més, li pagarà un altre milió anual per al seu «manteniment», d’acord amb la mateixa font.

De moment, l’equip de Berlusconi no s’ha pronunciat sobre això.

Al març, el tres vegades primer ministre italià es va deixar veure amb la diputada del seu partit, Forza Italia, Marta Fascina, en unes fotografies publicades per la revista del cor ‘Diva e Donne’.

Ruptura al març

El departament de premsa de la formació conservadora es va afanyar a lamentar aquestes «típiques xafarderies» sobre la vida de Berlusconi, però va confirmar que amb Pascale «ja no hi havia relació sentimental o de parella», una cosa que es deia des de feia temps.

Malgrat la ruptura, va indicar un comunicat, Berlusconi i la seva exnòvia «continuaven mantenint una relació d’afecte i veritable i profunda amistat».

Al veure les fotografies de Berlusconi, actualment eurodiputat, sortint d’un hotel de Suïssa amb Fascina, de 30 anys, i el seu caniche, es va limitar a manifestar la seva estima pel polític.

Notícies relacionades

«Sempre estimaré infinit el meu president. Li desitjo tota la felicitat del món. Espero que trobi una persona que el cuidi com jo», va dir.

Dos matrimonis

Berlusconi ha estat casat en dues ocasions: primer amb Carla Dall’Oglio entre 1965 i 1985, amb qui va tenir dos fills, Marina i Pier Silvio, i després amb l’actriu Veronica Lario, amb qui va ser pare de Bárbara, Eleonora i Luigi