EXPERIÈNCIA GASTROMUSICAL A CABRERA DE MAR

Blaumut obre els sopars concert de Les Nits de Villa Bugatti

Les actuacions musicals s'assaboriran amb un menú degustació inspirat en cada artista

zentauroepp54135813 gente200716152328

zentauroepp54135813 gente200716152328

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El grup Blaumut inaugura aquest divendres Les Nits de Villa Bugatti a l’espectacular finca de Cabrera de Mar (Maresme), un cicle musical en què cada concert anirà acompanyat d’un menú degustació inspirat en el repertori musical de la nit.

El  grup, liderat per Xavi de la Iglesia, cantant i compositor, i Vassil Lambrinov, violinista del quintet, que acaba de llançar el seu nou disc ‘0001’ (2020), seran els primers a actuar a Les Nits de Villa Bugatti i ho faran acompanyats d’un suculent sopar firmat pel xef Toni Vallory, que s’ha encarregat d’elaborar un menú en el qual figura un tast de ‘Pa amb oli i sal’, un clar homenatge a una de les seves cançons més populars. 

Aquesta atractiva experiència gastronomicomusical continuarà divendres, 24 de juliol amb el concert del pianista Daniel Ligorio, que interpretarà obres de Manuel de Falla Claude Debussy, mentre els assistents degustaran plats com ara un Croque Monsieur de pasta col, inspirat en les obres de joventut de Manuel de Falla i un suquet de peix de la Costa Brava per connectar amb l’estil de música costumista de l’artista de Martorell (Barcelona).

Cinc dies després, dimecres, 29 de juliol, arribarà a Villa Bugatti l’actor i humorista Pep Plaza amb la Big Band Jazz Maresme per fer un assaig general obert abans de l’actuació prevista al Festival Cruïlla Barcelona. Un espectacle original i divertit, en què la música i les imitacions dels personatges formaran part de l’espectacle ‘Jazz som aquí’, que anirà acompanyat d’un tast gastronòmic amb productes de la terra. 

 

La programació del mes de juliol la tancarà el compositor i professor d’‘Operación triunfo’ (La 1), Manu Guix, que actuarà el 31 de juliol. Els assistents podran degustar, entre molts altres plats, una poma DO Girona farcida de brandada de bacallà, pèsols i mel de vermut, inspirada en la peça ‘El rock de Vilassar de Mar’, d’‘El disc dels Optimistes’.

Notícies relacionades

A l’agost, Les Nits de Villa Bugatti brindaran diversos concerts gastronòmics, entre els quals es pot destacar el del cantautor Roger Mas. Així mateix, se celebrarà una nit d’havaneres, que anirà a càrrec de l’emblemàtic Port Bo, un dels grups fundadors de la cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, i per concloure aquest cicle, la compositora Judit Neddermann, que després de triomfar arreu del país, torna al seu Maresme natal per oferir un repertori de forta personalitat.

A més, la gran extensió dels jardins de Villa Bugatti permet realitzar aquest tipus d’espectacles a l’aire lliure respectant la distància de seguretat entre els assistents perquè puguin sopar i ballar amb els amics o familiars amb què assisteixen a l’acte sense haver d’entrar en contacte amb la resta de comensals. D’aquesta manera, l’organització garanteix el compliment de tots els protocols sociosanitaris establerts per la normativa de la fase de represa.

Temes:

Famosos