24 ANYS DE MATRIMONI

Paloma Cuevas, després de conèixer-se la ruptura amb Enrique Ponce: «Estic serena»

La model i empresària i el torero Enrique Ponce han posat fi a la seva relació, pel que sembla per la relació d'ell amb una jove

zentauroepp1985219 exit  gente  badajoz  19 06 2004   boda de litri  y carolina200704135416

zentauroepp1985219 exit gente badajoz 19 06 2004 boda de litri y carolina200704135416 / JAVIER CALDERA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja tenim servit el serial patri de l’estiu. Després que dimecres passat la revista ‘Semana’ publiqués que el torero Enrique Ponce, de 48 anys, i Paloma Cuevas, de 47 anys, se separaven després de 28 anys junts, 24 com a matrimoni i que fins i tot estaven tramitant el divorci, la cosa es va precipitar. Perquè el que aparentment s’anunciava com a desgast de parella ha resultat no ser-ho, ja que Enrique Ponce hauria tingut una altra relació. La tercera en discòrdia seria Ana Soria, una jove d’uns vint anys que resideix a Mojácar (Almeria) que suposadament estaria amb el torero des de fa temps, segons el programa ‘Sálvame’. La seva relació hauria començat presumptament l’agost del 2018, després que ella es posés en contacte amb Enrique Ponce a través de les xarxes socials per expressar-li la seva enorme admiració per la seva valentia davant d’un toro.

D’altra banda, Paloma Cuevas, que no ha volgut entrar en els detalls dels motius de la ruptura, ha explicat a la revista ‘¡Hola!’ que està tranquil·la.  «La paraula és ‘serena’. Serena perquè la meva fe em permet estar tranquil·la, i serena perquè la felicitat de les meves filles (Paloma i Blanca, de 12 i 8 anys) està per damunt de tot». La ‘socialité’ cordovesa, que en les llistes de les revistes sempre apareix com una de les dones més elegants d’Espanya, reconeix que està passant un moment difícil. «Sí, és un moment molt difícil... però ara no em vull preocupar per mi. Només vull que les meves filles i els meus pares estiguin bé». I a més assegura que mai parlarà malament del pare de les seves filles, a qui malgrat tot li té molt afecte: «Hem tingut un matrimoni preciós durant 24 anys, i un amor molt real, molt veritable. Ens tindrem el mateix afecte de sempre. Ens avenim, i això no canviarà perquè és imprescindible perquè les meves filles siguin felices».

Temes:

Enrique Ponce