A L'OCTUBRE

Lenny Kravitz publicarà les seves memòries

Estaran centrades en els seus inicis en la música

zentauroepp45689142 gente  dom p rignon desvela su in dita colaboraci n con lenn200702103455

zentauroepp45689142 gente dom p rignon desvela su in dita colaboraci n con lenn200702103455

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lenny Kravitz, nascut a Brooklyn fa 56 anys, publicarà el 6 d’octubre ‘Let love rule’, un llibre de memòries editat per l’editorial Henry Holt i que se centrarà principalment en els seus primers 25 anys de vida, fins al llançament el 1989 del seu primer àlbum, també titulat ‘Let love rule’.

Notícies relacionades

«Escriure aquestes memòries ha sigut una experiència bonica i interessant que em va portar a través dels primers 25 anys de la meva vida. Aquest viatge, ple d’aventura, va ser on em vaig trobar a mi i a la meva veu. A través d’aquesta experiència, l’amor va ser la força que va aplanar el camí i l’amor es va convertir en el meu missatge», explica el músic novaiorquès de 56 anys en un vídeo.

El llibre està fet en col·laboració amb l’escriptor David Ritz i recorda la seva infància i la seva adolescència en el seu camí fins a convertir-se en una estrella de rock mundial. «Ja sigui que gravi, interpreti o escrigui un llibre, el meu art mira d’escoltar la inspiració interior i després compartir-la amb la gent. L’art ha d’acostar el món», explica el músic, que també ha destacat últimament en la seva faceta de fotògraf, en què ha realitzat fins i tot una campanya creativa per a Dom Perignon.