NEGOCI RODÓ

Kim Kardashian continua fent caixa

La 'celebrity' ha venut el 20% de la seva empresa aconseguint superar així els mil milions de dòlars de patrimoni

kardashian car 1200

kardashian car 1200

1
Es llegeix en minuts

Nova maniobra empresarial amb tirada mediàtica protagonitzada per una Kardashian, que no tardarà a aparèixer al llistat de ‘Forbes’. El grup de perfumeria i productes de bellesa Coty ha arribat a un acord per aconseguir el 20% de l’empresa cosmètica de Kim Kardashian per 200 milions de dòlars (177 milions d’euros), segons ha anunciat la multinacional, que espera completar la transacció en el tercer trimestre del 2021.

D’aquesta manera, el grup propietari del xampú Wella i de les marques de maquillatge Rimmel i Max Factor, valora en mil milions de dòlars (886 milions d’euros) el negoci cosmètic de la ‘celebrity’. El mateix grup va tancar també l’any passat la compra per 600 milions de dòlars (531 milions d’euros) del 51% de la firma cosmètica de la model i ‘influencer’ Kylie Jenner, germana per part de mare de Kim Kardashian.

«Kim és una veritable icona global moderna», ha declarat Peter Harf, president i conseller delegat de Coty, per a qui la capacitat d’influir de l’empresària a través de les xarxes socials és bàsica. Amb aquest negoci s’estima que Kim Kardashian compta amb 1.300 milions de dòlars en el seu compte, passant el llindar dels mil milions. Una cosa de la qual està molt orgullós el seu marit, el raper i empresari Kanye West, que no ha dubtat a fer-ho públic a les xarxes socials: «Estic molt orgullós de la meva bonica dona, Kim Kardashian West, per haver-se convertit oficialment en multimilionària. Has resistit les tempestes més boges i ara Déu està brillant sobre tu i la nostra família», ha escrit.

Notícies relacionades

 

Al marge dels números, la parella ha penjat també en el seu Instragram les fotos de la festa d’aniversari que van muntar amb magnificència fa unes setmanes per celebrar l’aniversari de la seva primogènita, West, que feia 7 anys. Va ser una reunió familiar al ranxo que posseeixen a Wyoming a l’estil ‘far west’, on no van faltar activitats com una carrera en un circuit privat de karts, passejos a cavall de cavalls i, com a colofó nocturn, un espectacle de focs artificials.