gest solidari

Kate Moss dona un abric

La supermodel dona un abric per recaptar fons per als afectats per la Covid-19

Kate Moss dona un abric

Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

La crisi per la pandèmia de la Covid-19 ha fet aflorar la cara més solidària de bona part de la societat i en aquest aspecte algunes celebritats no són alienes al que li passa a la societat en la qual viuen.

És el cas de la supermodel britànica Kate Moss, que ha decidit buscar en el seu espectacular fons d’armari per donar una de les seves peces a una subhasta benèfica. L’acte organitzat per Vestiaire Collective, una plataforma online de compra i venda de moda de luxe, busca recaptar fons per a la investigació i els damnificats pel coronavirus.

Notícies relacionades

 La peça elegida per la ‘top’ per a aquesta acció tan altruista és una jaqueta estampada de lleopard que Moss ha lluït en nombroses ocasions i que s’ha convertit en una de les imatges més icòniques de la maniquí de 46 anys.

 Després del seu exitós pas per totes les passarel·les i portades de revistes durant gairebé tres dècades, actualment Kate dirigeix la seva pròpia agència de models, Kate Moss Agency, en la qual la seva filla Lila Grace és una de les estrelles més rutilants.

Temes:

Coronavirus