Brian May va patir un atac al cor que el va deixar «molt a prop de la mort»

El guitarrista de Queen explica que «van ser uns 40 minuts de dolor al pit i rigidesa», amb una «sensació als braços i suor»

zentauroepp43702080 barcelona  10 06 2018 concierto de queen en el palau sant jo200525161915

zentauroepp43702080 barcelona 10 06 2018 concierto de queen en el palau sant jo200525161915 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
Efe

El veterà guitarrista de Queen Brian May ha admès aquest dilluns que va patir un atac al cor que el va deixar «molt a prop de la mort», en un vídeo penjat en el seu compte d’Instagram.

El llegendari músic, de 72 anys, ha revelat com els metges li van trobar tres artèries bloquejades, que aturaven el subministrament sanguini cap al cor, quan va haver de ser ingressat a l’hospital per un dolor al gluti per un esquinç i perquè tenia el nervi ciàtic comprimit.

«Pensava que era una persona molt sana i tothom em diu que tinc una gran pressió sanguínia, un gran ritme cardíac i tot, i em mantinc en forma, vaig amb bicicleta, segueixo una bona dieta, sense gaire greix», ha comentat el veterà guitarrista.

May explica que, una vegada hospitalitzat pels dolors que tenia al gluti, va patir un «petit atac al cor».

El músic explica que, quan diu que l’atac va ser «petit», es refereix que «van ser uns 40 minuts de dolor al pit i rigidesa», amb una «sensació als braços i suor».

May dona les gràcies als metges que el van tractar i afirma que el bloqueig a les artèries podia haver-lo matat.

«Molt a prop de la mort»

Notícies relacionades

«La veritat és que vaig ser molt a prop de la mort, tot i que el dolor que sentia era provocat per una altra cosa», ha confessat el músic.

També ha fet broma amb el fet que haver-se passat 50 anys «corrent d’un costat a l’altre amb una corretja penjada a l’espatlla esquerra portant un guitarra pesada podria haver tingut alguna cosa per veure».