visita real

Matilde de Bèlgica visita un supermercat amb guants i mascareta

La monarca belga segueix amb la seva acció solidària després de la visita a dos geriàtrics

zentauroepp53333356 queen mathilde of belgium  r  wearing a protective mask spea200506171507

zentauroepp53333356 queen mathilde of belgium r wearing a protective mask spea200506171507 / BENOIT DOPPAGNE

1
Es llegeix en minuts

Per bé o per mal, últimament les monarquies europees no deixen de sorprendre. I més concretament alguns membres de famílies reials que semblen entossudits a passar a la posteritat de molt diferent manera.

Si fa uns dies es coneixia la feina com a auxiliar d’infermería de la princesa Sofia de Suècia en un hospital d’Estocolm o el repartiment de menjar de la duquessa de Cambridge i els seus fills, ara s’ha conegut la visita de la reina Matilde de Bèlgica a un supermercat.

Notícies relacionades

Proveïda amb mascareta i guants per evitar possibles contagis, la monarca belga va voler mostrar el seu agraïment als treballadors d’un supermercat de la cadena Carrefour de la ciutat belga de Gerpinnes, a la regió de Valònia. Acompanyada dels responsables de l’empresa, Matilde va parlar durant diversos minuts amb caixeres, reposadors i altres empleats de la botiga.

No és la primera visita solidària de la monarca, ja que fa uns dies, juntament amb els seus fills Emmnanuel i Eleonore, va visitar dues residències de gent gran i va obsequiar amb rams de flors i gofres residents i personal sanitari.