ESTRELLA FAMILIAR

Penélope Cruz: «No m'han interessat mai les drogues, l'alcohol o les festes»

L'actriu, que acaba de fer 46 anys, parla de la seva vida, dels seus gustos i de la responsabilitat de conciliar feina i maternitat

zentauroepp51951487 spanish actress penelope cruz poses on the red carpet at the200430143944

zentauroepp51951487 spanish actress penelope cruz poses on the red carpet at the200430143944 / JORGE GUERRERO

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de celebrar aquest dimarts el seu 46è aniversari a casa amb el seu marit, Javier Bardem, i els seus dos fills, Leo, de 9 anys, i Luna, de 6, Penélope Cruz ha concedit una entrevista a ‘Red Magazine’, on parla sobre la seva vida i dels seus hàbits per sentir-se bé. 

«No m’han interessat mai les drogues, l’alcohol o les festes. Vaig anar a la festa dels Oscars i va ser genial. Vaig veure molts amics (Renée Zellweger, Jennifer Aniston, Leonardo DiCaprio i algunes Kardashian). Molts em van dir: ‘¡Uau, no puc creure que siguin les dues de la matinada i encara estiguis aquí!’ No m’agrada, és una cosa que faig una vegada cada dos anys», ha explicat a aquesta revista.

La protagonista de ‘Dolor y Gloria’ (2019), deixa clar que una de les coses que més li agrada fer és quedar-se a casa amb el seu marit i els seus fills. Ser mare és el que la fa realment feliç, tot i que hi ha certs aspectes de la maternitat que no la deixen de sorprendre. «És com una revolució dins teu, molt animal i és que el món sencer es veu diferent. No tornes a pensar en tu mateixa, i crec que això és una cosa molt bona», ha detallat.

Conciliar feina i maternitat

En aquesta entrevista, l’actriu madrilenyes admet que li costa trobar temps per a si mateixa: «He de continuar recordant-me a mi mateixa que també he de crear temps per a mi. No és una cosa que em surti, tendeixo a fer el contrari, però hi estic treballant». Una cosa fonamental per a ella és descansar i dormir bé. «Necessito dormir més de set hores diàries per estar de bon humor i sentir-me bé».

Notícies relacionades

Per a ella sentir-se bé amb si mateixa no és una qüestió de veure’s guapa: «Es tracta d’estar sana, forta, sentir-se alimentada i donar al cos i la ment el que necessiten. Si no tinc aquestes coses cobertes, és difícil per a mi sentir-me centrada. Per a mi és molt important menjar bé i sa».

En el seu discurs al Festival de Sant Sebastià, el mes de setembre passat, la intèrpret va confessar que havia complert dos dels seus grans somnis a la vida: «Convertir-me en mare i dedicar-me a la meva passió, la interpretació», i va afegir: «Gràcies als meus dos preciosos fills i al company de viatge més meravellós que es pot tenir i ell, sí, també estava inclòs en els meus somnis», va concloure.